Se reîncălzesc ciorbele la Inspectoratul Școlar! La educație fizică, aceeași variantă călâie!

Se dau lupte grele la Inspectoratul Școlar pentru funcția de inspector la educație fizică. Dinu Onița, cel care a ocupat acest post în ultimii 5 ani, nu e pe gustul liberalilor, care taie și spânzură în instituție.

Instalat și el la rândul lui cu ajutorul politicului în 2015, Onița n-are de ales dacă i se va impune să se dea la o parte. Chiar dacă și-a făcut treaba onest și cât se putea de profesionist,  fostul director adjunct de la LPS are șanse mici să rămână în funcție. Se bat pentru postul lui doi profesori de sport aflați în grațiile puterii.

Primul este Adrian Podișor, susținut de Ioan Turc. Iar cel de-al doilea, veșnica speranță a sportului bistrițean, Leonida Ilieșiu, susținut de Ioan Oltean.

Galeriile spun că Ilieșiu are șanse mai mari, fiindcă spatele său pare mai viguros. Fost inspector vreme de un deceniu (între 2005 și 2015), s-ar putea spune că Leo are de partea lui și experiența. Așa cum la fel de bine s-ar putea zice și că și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul, fără să ne arate de ce e în stare, chiar dacă a avut 10 ani la dispoziție.

Rămâne de văzut dacă influența lui Oltean a rămas la fel de puternică și poate fi decisivă, așa cum a fost, pe vremuri cea a răposatului Mihai Cazacu, cel care l-a propulsat pe fostul fotbalist de la Voința Cetate în birourile de la Inspectorat.

 

 | 1.787 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. „Așa cum la fel de bine s-ar putea zice și că și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul, fără să ne arate de ce e în stare, chiar dacă a avut 10 ani la dispoziție.”
    Poate doar de ce a aratat a fost in stare 🙂

    Post a Reply
    • Inspectorii mediocri încerca sa nu deranjeze. Cei buni încearcă sa se explice. Cei foarte buni demonstrează. Din fericire, cei eminenti inspiră. Din numele vehiculate mai sus, unul cu siguranța a inspirat mulți tineri.

  2. Dinu Onita un mare domm.Ceilalti niste slujitori!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *