Reduceri la Fun Sport, singurul magazin specializat pe sporturi de iarnă!

 

Magazinul Fun Sport, plasat pe strada Dornei la numărul 41, este singurul din județ care comercializează echipamente pentru sporturile de iarnă. Amatorii dar și profesioniștii zăpezii pot găsi vârfuri de gamă, la prețuri reduse cu până la 30 la sută în această perioadă.

Puteți alege hanorace și pantaloni Rossignol sau Strindberg, cu protecție mare la umiditate și căldură, clăpari cu flex 140, plăci pentru toate stilurile sau bocanci Scarpa cu membrană Goretex. De asemenea, vă stă la dispoziție o gamă la largă de accesorii, de la ochelari de schi cu protecție UV, cagule, mănuși, până la o mare diversitate de buffuri. De altfel acesta este singurul magazin bistrițean care vinde astfel de accesorii recomandate montaniarzilor.

Și nu în ultimul rând, Fun Sport se mândrește cu ultimele modele de schiuri. Printre acestea, Rossignol Zenith Z7 reprezintă noua tendință în materie de schi all montain. Reduse cu 30 la sută, acestea sunt căutate de pasionații muntelui ca niște veritabile bijuterii.

Proprietarii magazinului, frații Schreiner, sunt ei înșiși mari pasionați ai sporturilor de iarnă. Nu ratează nici un weekend fără schi și cunosc tot ce apare pe piață în acest domeniu. „Știm foarte bine de ce are nevoie un schior pe pârtie. Nu poți practica acest sport dacă nu ai tot ce-ți trebuie. De la un costum de calitate, prin care să nu intre apa, până la niște mănuși în care să nu-ți înghețe mâinile. Nu mai vorbesc de schiuri, care contează mult mai mult decât altădată”, spune Doru Schreiner, administratorul magazinului.  

sportulbistritean.ro

 


 | 296 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *