Record de transmisiuni de la Beijing

Record de transmisiuni de la Beijing

TVR va transmite, pe posturile TVR 1 și TVR 2, un număr record de ore (peste 320), la care se vor adăuga transmisiuni în reluare în cazul rezultatelor deosebite ale sportivilor români, ajungând astfel la o medie de peste 16 ore de "Olimpiadă" zilnic. TVR 1 și TVR 2 vor acoperi astfel 20 de discipline, transmise în direct, dintre cele 38 derulate la JO 2008, celelalte sporturi putând fi urmărite în rezumate zilnice.
Orele de transmisiuni în direct vor fi acoperite de unsprezece comentatori și reporteri trimiși la Beijing – Marian Olaianos, Mihnea Ionescu, Alina Alexoi, Dana Alexe, Dragoș Bocanaciu, Cristian Mândru, Sorin Hobana  Narcis Șelaru, Monica Bucur, Alexandru Roman și Andi Vilara.
Printr-un parteneriat încheiat între TVR și SRR, alți șase comentatori din partea Radioului Public le vor sta alături: Cătălin Cârnu, Bogdan Predescu, Răzvan Tomescu, Adrian Soare, Adrian Fetecău și Octavian Vintilă.
Emisiunea "Ziua olimpică", suport al transmisiunilor de la Beijing, va fi prezentată alternativ de Tudor Furdui, Roxana Popescu și Vlad Arhire. Emil Hossu-Longin, Dragoș Stan, Mihaela Șelaru, Dragoș Cojocaru, Marius Mitran, Bogdan Tomulică vor fi, pe de altă parte, comentatorii TVR de la București. De asemenea, pe lângă "Ziua olimpică" , difuzată începând cu 9 august, zilnic, de la ora 23.00, TVR a inclus în grila sa alte două emisiuni care să susțină transmisiunile sportive din perioada 8-24 august. Este vorba despre "Agenda olimpică" și "Eroii Olimpiadei".

TVR deține drepturile de televizare din 1960 până în 2014

TVR deține drepturile de televizare a numeroase evenimente sportive importante la nivel european și mondial, cum ar fi Jocurile Olimpice 2008 de la Beijing, Formula 1 (sezoanele 2008-2010), meciurile echipei naționale de fotbal disputate în deplasare, pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010, Liga Campionilor pentru perioada 2009, Cupa Confederațiilor la fotbal 2009, Jocurile Olimpice de Iarnă 2010 din Canada (Vancouver), Campionatul Mondial de Fotbal, edițiile 2010 și 2014, Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014 din Rusia (Soci) și altele.

 | 135 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On