Răzvan Radu este primul bistrițean întors acasă. Tinel marchează din nou!

Astăzi, pe terenul central, unul plin de apă, zăpadă și gheață, s-a disputat cel de-al treilea joc școală în vederea definitivării lotului cu care Gloria va ataca al doilea stagiu de pregătire. Dacă în primele două jocuri staful tehnic i-a urmărit la joc, atât cât le-a permis starea terenului, în meciul de astăzi s-au întâlnit, în echipa roșie, jucătorii care au evoluat în tur pentru Gloria, plus Dică și juniorul Jarda, reîntors la Bistrița după ce în octombrie și-a reziliat contractul cu clubul, iar în echipa albastră jucătorii veniți în probe, echipă la care a jucat și Răzvan Radu care și-a reziliat contractul cu Delta Tulcea și ar dori să se întoarcă acasă.

Partida, care a fost condusă de brigada de arbitrii formată din Ciobănocă, Filip și Vultur, a fost câștigată de roșii. După ce Sighiartău a înscris în al treilea joc consecutiv, Curtuiuș din penalty, Enescu și Antonache au reușit să întoarcă rezultatul. Întrucât staful tehnic mai are câteva semne de întrebare în definitivarea lotului , vom reveni cu componența finală a acestuia după antrenamentele de luni sau marți.

Loturile celor două echipe:

Bota, Trașcă, Ionescu, Canon, Jarda, Å¢ârcă, Feher, Dică, Trestenicu, Enescu, Curtuiuș în echipa roșie. Au mai jucat  Sîplăcan, Antonache și Avram.

Oghinciuc, Dăruială, Berceanu, Iordache, Tarek, Tene, Stancu, Florea, Pop, Sighiartău, Radu în echipa albastră. Au mai jucat Oltean, Stroe și Bițiș (sosit de la Reșița).

 

Răzvan Radu ne-a declarat: ”Mi-am reziliat contractual cu Delta Tulcea, m-am întors acasă, mă pregătesc cu Gloria și vreau să reușim să ajungem la un acord deoarece mi-ar face plăcere să ajut echipa”.

Alexandru Hatfaludi, președinte Gloria: ”Deoarece Gloria se află în procedura de insolvență, conform planului de reorganizare a clubului stabilit împreună cu administratorul financiar, săptămâna viitoare vom începe negocierea noilor întelegeri cu jucătorii, deoarece până la plecarea in Antalya trebuie să știm exact pe ce jucători ne putem baza. Există posibilitatea ca unii jucători să nu accepte propunerile noastre și atunci va trebui să găsim soluții de reziliere a colaborării cu Gloria.”

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 252 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *