Răzvan Martin, un miliard de la Primărie pentru medalia de la Londra! Sâncrăian, nimic?

Răzvan Martin a câștigat o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra și s-a ales cu două apartamente. Unul în București, oferit de un om de afaceri și altul în Bistrița, de la Primărie. Plus 5000 de euro de la Consiliul Județean. Ulterior, a decis că n-are nevoie de locuința din Bistrița și Consiliul Local i-a oferit contravaloarea ei, 100.000 de lei.

Acum a venit rândul lui Gabriel Sâncrăian la medalie. O medalie cel puțin la fel de valoroasă, dacă nu chiar un pic mai importantă, dacă ținem seama de situația dezastruoasă în care a ajuns sportul românesc. Însă nimeni din administrația locală nu scoate nici un cuvânt pe această temă, nici măcar unul de apreciere față de performanța sportivului.

Halterofilul care a venit la 10 ani din Cluj-Napoca și de atunci concurează peste tot pentru CSM Bistrița va primi de la Comitetul Olimpic un premiu de 30.000 de euro pentru acest loc 3 la Rio, plus o rentă viageră în jur de 3000 de lei după ce se va lăsa de sport.

Deocamdată, Clubul Sportiv Municipal e circumspect și a anunțat că așteaptă rezultatele controlului antidoping după compeția de haltere.

 

 

 | 708 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *