Răzvan Martin a primit cei 100.000 de lei din partea Primăriei Bistrița

După lungi discuții, consilierii locali au ajuns la un acord în ceea ce privește premiul pentru sportivul Răzvan Martin. Halterofilul a primit din partea Primăriei Bistrița un premiu de 100.000 de lei. Și ceilalți sportivi care au participat la Olimpiada de la Londra au fost premiați de municipalitate.

În sfârșit, performanța și efortul lui Răzvan Martin au fost răsplătite și de Primăria Bistrița! Pentru medalia de bronz câștigată la Jocurile Olimpice de la Londra, halterofilul bistrițean a fost premiat cu 100.000 de lei.

Banii au fost aprobați în urmă cu puțin timp, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local. Deși inițial, la ședința care a avut loc luna trecută, pentru Martin era pregătit un apartament și 10.000 de lei, liberalii au plusat, au crescut suma și au cerut să îi fie dați 100.000 de lei și să se renunțe la apartament.

Consilierii locali nu au ajuns atunci la o înțelegere, Martin fiind pus ulterior să aleagă între bani și apartament. Sportivul a preferat premiul de 100.000 de lei.

Astăzi a și fost aprobată suma iar municipalitatea va face toate demersurile pentru ca halterofilul să poată intra în cel mai scurt timp în posesia banilor.
 
Adrian Crișan, participant și el la Jocurile Olimpice de la Londra, a primit 6000 de lei din partea Primăriei Bistrița. Câte 4000 de lei au primit și gimnaștii Marius Berbecar, Cristian Bățagă, Gabriel Sâncrăian, dar și antrenorul Mugur Saranciuc.

Andreea Bojor / bistriteanul.ro

 | 252 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *