Rapid, primul obstacol

– Gloria începe returul la Bistrița, duminică, împotriva Rapidului. Spectatorii sunt sfătuiți să vină din timp la stadion, sistemul cu turnicheți urmând să creeze aglomerație la intrare

Gloria joacă duminică împotriva Rapidului, în prima etapă a returului. Echipa lui Sabău, cu un moral destul de prost în urma meciurilor din pregătire, încearcă să mai facă un pas spre realizarea obiectivului schimbat din mers. Salvarea de la retrogradare este acum sintagma de pe buzele oficialilor bistrițeni, chiar dacă sperau mai mult la începutul campionatului. Jucătorii cu care Sabău va ataca returul sunt aceiași de anul trecut, doar Adrian Nalați ”“ reîntors de la Târgu Jiu, fiind singura achiziție. În aceste condiții, partida cu Rapid pare una infernală, cu toate că nici giuleștenii nu se simt prea bine. Cu conturile goale și cu Nicolae Manea veșnic intermediar pe banca tehnică, echipa rapidistă vine la Bistrița ca o fiară rănită. Partida începe la ora 15.00, însă spectatorii bistrițeni sunt așteptați mult mai devreme la stadion. Sistemul de intrare cu turnicheți îngreunează mult fluența spectatorilor în stadion. Practic sunt 8 rotative de intrare, 4 în capătul dinspre Casa de Cultură, 3 la peluză și una la Renel. Acestora se adaugă o intrare la tribuna zero. Un calcul simplu ne arată că dacă e nevoie de cel puțin 10 secunde pentru un singur spectator, stadionul s-ar putea umple în cel puțin 3 ore. Acesta este motivul pentru care organizatorii nu vor mai pune în vânzare bilete la casele stadionului cu două ore înainte, tichetele putând fi achiziționate în acest interval doar de la club sau de la Sala Polivalentă. Așadar, experimentul turnicheți le va da de furcă spectatorilor, însă efortul celor care vor încerca să intre în fortăreața Gloriei s-ar putea să se justifice printr-un meci frumos.

Biletul la tribuna I, dublu decât la tribuna a II-a

Vestea bună pentru cei care merg la meci este că nu vor fi nevoiți să se prezinte la casele de bilete cu o poză în mână, așa cum s-a anunțat inițial. Vestea rea este însă că prețurile biletelor s-au modificat în funcție de tribună. Cu alte cuvinte, dacă ești unul dintre suporterii vechi, care preferau să stea la tribuna I, trebuie să afli că prețul pentru locul tău e dublu față de unul la tribuna a doua. Și de 4 ori mai scump decât la peluză. Adică, 20 de lei, față de 10 lei înspre apă și 5 lei la peluză. Apoi, o altă veste proastă este că, dacă vrei să vii cu copilul, trebuie să-i iei bilet întreg. Asta dacă vrei să-l ții lângă tine, fiindcă ai varianta să-l trimiți la peluză, pe locurile special amenajate pentru copii, elevi și studenți, cu reducere de 50 la sută.

 | 216 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On