Rapid bate Steaua în derby-ul codașelor din Liga a 4-a

 

Rapid Budacu de Jos și Steaua Monariu, echipe din aceeași comună, au luptat astăzi într-un derby al echipelor de pe ultimele două locuri. Echipa din Budac, antrenată de fostul portar Ioan Șara, s-a impus cu 2-1 și a sărit deasupra liniei care delimitează echipele ce vor retrograda. 
 
Meciul a fost deosebit de disputat și tocmai de aceea nu a avut multe faze de poartă. S-a muncit mult, într-un joc încâlcit, în care jucătorii au făcut efort cât pentru două partide. Oaspeții din Budac au meritat victoria, după ce au dominat mai mult, în fața unei echipe din Monariu cu multe improvizații. Suspendările și accidentările i-au dat bătăi de cap antrenorului Moisil Buzan, care a fost nevoit să lase treningul de antrenor și să intre pe teren ca jucător. La fel a făcut și președintele Arcălean, care a intrat pe gayon după o accidentare a unui titular.
 
Rapid Budac a deschis scorul în minutul 71, gazdele au egalat 4 minute mai târziu prin Burcutean și Grecu a dat lovitura de grație în minutul 84.
 
Arbitrul Mihai Drăgan a condus foarte bine echipele:
Monariu: Gianini, Mărginean, Bârlean, Vultur, Mureșian, Burcutean, Buzan, C. Călin, M. Dumitru, D. Login, N. Login. Au mai intrat: M. Buzan, Arcălean
Budac: Cioncan, M. Moldovan, Cleja, Hazbei, Deac, I. Deac, Nidelea, Grecu, Truțiu, Saicu. Au mai intrat: F. Moldovan, Danciu
 | 210 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *