Radu Moldovan și ai lui, în vizită de lucru la FC Barcelona!  Bistrițenii iau notițe de la catalani!

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, conduce o delegație care a plecat astăzi la Barcelona, într-o vizită la secția de handbal a clubului catalan.

La inițiativa noului director al Gloriei, Marius Pintea, cu ajutorul relațiilor pe care acesta le are în Spania, în această săptămână au loc mai multe întâlniri între oficiali ai Barcelonei, oameni din administrația locală bistrițeană și tehnicieni de la cele două cluburi.

Radu Moldovan, Marius Pintea, Gabriel Lazany – managerul spitalului bistrițean și Teofil Cioarbă – directorul economic al Consiliului Județean vor vedea cu ochii lor cum funcționează clubul de handbal care poartă sigla Barcelonei.

În acest timp, la Bistrița se vor afla preparatorul fizic și analistul video al spaniolilor. Ei participă la antrenamentele echipei bistrițene, vor sta de vorbă cu membrii staff-ului tehnic și le vor dezvălui acestora metodele lor de pregătire.

Roger Font Ribas este preparatorul fizic al Barcelonei din 2007, având o bogată experiență în domeniu. De curând, a fost unul dintre lectorii Congresului mondial de pregătire fizică.
La răndul său, Jordi Rosell Pou e unul dintre cei mai apreciați analiști video din Europa.

”E o mare bucurie pentru noi că avem șansa să învățăm de la cei mai buni. Suntem onorați și privilegiați că profesioniștii Barcelonei vin la Bistrița pentru a ne dezvălui din experiența lor. Totodată, suntem bucuroși să vedem de la fața locului cum funcționează unul dintre cele mai mari cluburi din lume”,spune Marius Pintea, director CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

 

 | 1.661 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *