Radu Moldovan plânge după fotbal dar vrea titlul național la handbal!

Consiliul Județean nu va mai susține financiar echipa de fotbal 1.FC Gloria în acest an. Anunțul a fost făcut de președintele Radu Moldovan, într-o emisiune pe bistriteanul.ro.

”Din păcate, un coleg de-al meu de partid, pe nume Ovidiu Teodor Crețu, s-a încăpățânat să nu finanțeze fotbalul. Din ce văd acuma, funcționarii din primărie, care spuneau că nu se poate face nimic, au început să-i transmită și primarului Turc că nu se poate face nimic pe zona asta. E o profundă greșeală. Am văzut că un nume mare, Gabi Balint, s-ar implica într-un proiect la primărie. Domnul Horoba și-ar arăta toată disponibilitatea să cedeze clubul Primăriei. Ar fi păcat să nu păstrăm locul acesta în Liga a treia. Eu aș fi finanțat promovarea dacă aș fi fost primar, pentru că acum ai o șansă cu care nu te mai întîlnești, o șansă datorată pandemiei și seriilor multe la Liga a treia”

Radu Moldovan spune că nu-i rea nici ideea primăriei de a face un club de copii, dar că nu e suficient doar atât. ”Copiii trebuie să aibă o continuitate. Ce faci cu ei la 14 ani? Copiii ăia nu pot să sară în apă la 14 ani. E o greșeală fundamentală, ce să facă copiii ăia la 14 ani. Eu am tot așteptat să vină noul primar și să finanțeze fotbalul. Consiliul Județean nu mai poate. Eu nu pot să fac ce nu face altcineva. Rămân trup și suflet alături de echipă, dar financiar nu mai este de unde”, a declarat Moldovan.

În schimb, președintele și-a propus să câștige campionatul la handbal:  ”Trebuie să trecem în alt nivel. La începutul anului viitor vom juca primul meci în sala nouă iar până la finalul mandatului meu vreau să am medalia de aur la gât. Asta îmi propun. Să las echipa campioană. Vom asigura toate condițiile ca să pot veni și să spun ”lăsați-ne să ne pregătim de Liga campionilor”.

Vezi toată emisiunea aici:

 | 2.073 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *