Radu Moldovan: ” Nu a existat nicio ședință a Comitetului județen în care să se fi dezbătut carantinarea Bistriței”

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, a declarat cât se poate de clar în această seară, într-o emisiune la bistriteanul.ro, că n-a existat nicio dezbatere, niciun vot, în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în privința carantinării Bistriței, așa cum de altfel a scris și sportulbistritean.ro.

Moldovan, care este și vicepreședintele acestui comitet, nu a fost convocat la nicio ședință a acestei structuri în care s-a decis propunerea de carantinare.

”Nu a existat vreo ședință în care să se fi dezbătut carantinarea Bistriței! Decizia s-a luat într-un grup de lucru, restrâns, deși trebuia în plen. Dar în plenul lărgit, care cuprinde 40 de membri, nu a existat niciun fel de dezbatere. Hotărârea prin care s-a propus DSU carantinarea Bistriței a fost pusă la dispoziția Comitetului Județean după ce decizia era deja publică.

Era evident că trebuia luată o măsură ca să rupem lanțul acestor infectări, Dar eu aș fi dezbătut acest subiect, pe larg, cu argumente. Pentru că altfel, o astfel de decizie, luată așa, poate duce la convulsii șociale și alte nemulțumiri. Eu aș mări chiar numărul de membri din acest comitet, fiindcă legea ne permite. În asemenea situații, în care iei o decizie care afectează viața oamenilor, trebuie să existe o dezbatere, un vot și cât mai mulți oameni care să participe la decizie!”, a declarat Radu Moldovan.

Vezi emisiunea AICI!

 | 2.067 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. Eu zic ca dacă puneti ghilimele sa treceti toată declaratia, fără trunchieri.
  Radu Moldovan declara ca „s-a votat după ce propunerea de carantinare a Bistritei a fost făcută publica” și tot el declara ca nu a fost o dezbatere pe proiectul de carantinare asa cum ar fi fost normal.
  Acum când apar dovezi o dati la întors, ati afirmat ca s-a făcut carantinarea Bistritei fara sa fie votata – FALS.
  Chiar Radu Moldovan declara ca nu a răspuns în nici un fel votului solicitat.
  Va rog sa reveniți la atitudinea de jurnalist și sa scrieți pentru aflarea adevărului, nu pentru a manipula.

  Post a Reply
  • Eu cred că declarația e cât se poate de clară, fără dubii. Dacă dumneavoastră vreți să înțelegeți altceva, e fix treaba dumneavoastra

 2. un tampit ajuns sef la judet.si tara este condusa de niste ipocriti dar si judetul de politruci scoliti la fara frecventa

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *