Radu Moldovan: ”Blocaj mental, nu arătăm ca o echipă, sunt dezamăgit!”

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean și unul dintre cei mai mari suporteri ai echipei bistrițene de handbal, e dezamăgit după primele 3 etape de campionat.

”Am făcut 3 meciuri slabe. Sunt dezamăgit de toată echipa, nu doar de o jucătoare sau alta. Echipa e mult prea departe de așteptările noastre. Individual, nu se poate spune că n-au valoare, fiecare în parte. Dar nu arătăm ca o echipă. Sper ca această pasă proastă, acest blocaj mental să se termine la meciul de sâmbătă, cu Zalăul”, a declarat Moldovan pentru sportulbistritean.ro

El a trăit intens prima parte a partidei de ieri, a contestat vehement câteva decizii de arbitraj, în stilu-i caracteristic, dar s-a resemnat pe final, când a stat cu ochii mai mult pe telefon decât pe joc.

 | 993 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. Bani spalati de la CJ BN domnule” R Moldovan ! La greu din bani contribuabililor bistriteni ! Latul se strange ! O sa platiti curand !

  Post a Reply
 2. Multi bani la negru..Moldovan si Pasca …stiu de ce !

  Post a Reply
 3. Mda, romanul tot român!!!
  Mai Dane, mai Radule, voi și citiți ce spuneți? Sau ceea ce spuneți va ajuta alții să scrieți deoarece nu știți să citiți?
  Știți voi că sunt bani negri? Hai serios? Faceți mai oameni buni o sesizare către DNA, ANAF, daca tot șunteti voi informați atât de bine.
  Vorbesc serios. Astfel veți ajuta comunitatea, din care voi se pare că nu prea faceți parte, sa nu mai fie deposedată de banii negri.
  Ia uite dom’le cine cunoaște cum stau lucrurile în timp ce DNA-ul și ANAF-ul dorm.
  Așa, și inga ceva: Tineti-o tot așa, sunteți tari!
  Fiți haiducii comunității, nu vă lăsați păcăliți!
  Va pup mai isteților.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *