Radu Caizer, „adio” burlăciei! Duminică a spus „DA” alături de Andreea

Dupa aproape 7 ani de relatie, fostul jucator al Gloriei Bistrita a facut cel mai important pas al vietii. S-a casatorit cu Andreea Zamfir, o superba inginera de la Leoni, alaturi de care formeaza un cuplu perfect.

Retras din fotbal, fiul doctorului Radu Caizer, a cochetat si cu arbitrajul, fiind unul dintre cei mai de perspectiva cavaleri ai fluierului, produs al unei generatii de exceptie.

De altfel, nunta, care a fost una cu staif, a avut ca invitati nume care au facut si fac cinste fotbalului bistritean: Mihai Marica-arbitru asistent Liga I, Andra Dragan-fosta arbitru FIFA.

Alaturi de alti arbitrii, Covrig, Balla, Lazar sau Tamas, petrecerea a fost animata si Ionut Hlinca sau Marius Gotea, dar si  de colegii de echipa a lui Radu, “generatia de aur” a regretatului Mitica Sigmirean fiind reprezentata de Ovidiu Cira, Angel Ilovan, Ionut Precup, Paul Georgiu, Bogdan Rebrean sau Andrei Olariu. Acesta din urma a oferit surpiza serii, cantand cu o voce demna de “Vocea Romaniei” doua piese care au ridicat lumea in picioare.

Planurile de viitor sunt pe termen lung.Radu se va intoarce in Suedia, unde lucreaza acum si va cauta un camin in care, alaturi de Andreea spera sa creasca multi copii. Luna de miere va fi in iarna, perechea visand la un loc cu caldura in locul frigului din Romania.

Sportul Bistritean ureaza cu aceasta ocazie “ Casa de Piatra” tinerilor insuratei si o viata plina de fericire si sanatate, cu multe bucurii.


 | 1.359 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *