Pugiliștii au ratat cupa României, din lipsa banilor

Nici un bistrițean nu a participat la Cupa României la Seniori, competiție ce s-a desfășurat în perioada 20-21 februarie la Iași. Deși CSM Bistrița trebuia să participe cu patru sportivi, trei dintre ei campioni naționali anul trecut, aceștia au rămas acasă. Motivul a fost lipsa banilor. Antrenorul Nicolae Zăpârțan a declarat că nu au fost bani pentru această competiție. ”Nu a fost vina conducerii Clubului Sportiv Municipal. Se aștepta bugetul național și din păcate nu au fost bani pentru această competiție, deși ne-am dorit foarte mult să participăm”, a declarat Nicolae Zăpârțan.

Cei patru sportivi, Szabo Gyuri, Marian Avram, Cristian Ciurean și Paul Puiu au stat acasă, cu toate că suma necesară pentru acest concurs nu era foarte mare, fiind nevoie doar de aproximativ 3000 de lei.

Fetele participă la un turneu de pregătire

Cinci sportive de la secția de box a Clubului Sportiv Municipal vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la un stagiu de pregătire la Călimănești. Este vorba de Ana Maria Turc, Paula Chirilă, Roxana Feldrihan, Elena Toth și Carmen Nati, sportive antrenate de Nicolae Zăpârțan. După acest stagiu de pregătire urmează Campionatul Național de junioare, Cadete și Senioare, competiție ce se va desfășura în luna martie la Câmpulung Muscel. „Vom participa cu 12 sportive la această competiție. Sperăm să obținem cât mai multe medalii”, a declarat Nicolae Zăpârțan.

 | 108 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On