Provocarea primăverii pentru PFG Bistrița! Bolfă și Galeș luptă într-o gală tare în Anglia!

Mare provocare pentru clubul bistrițean Profesional Fight  Gym, la începutul lunii martie.

Sportivul Daniel Bolfă luptă într-un meci pentru centură cu britanicul  John ”The Joker” Cairns  într-o gală internațională numită “The Home Show”, ediția a 10-a,  în Anglia, mai  precis în orașul Blyth .

Lupta dintre cei 2 va fi main eventul galei programate în 9 martie. Clubul bistrițean așteaptă cu nerăbdare acest eveniment și își dorește nespus de mult centura pusă în joc. Va fi o partidă foarte dificilă pentru Bolfă, cu 5 reprize de 3 minute pe regulament K1 (Enfusion)

Anul trecut, alt sportiv bistrițean, Emilian Sângeorzan a reușit să câștige prima centură pentru Profesional Fight  Gym în gala Mix Kombat 4 desfășurată chiar la Bistrița.

Acum a venit rândul talentatului Daniel Bolfă care se pregătește intens încă de la începutul anului cu două antrenamente de zi , unul de forță și condiție fizică iar aaltul specific de kickboxing .

Daniel Bolfa ne-a declarat: ” Sunt în plină pregătire. Este o onoare pentru mine să reprezint din nou România și orașul Bistrița. Lucrul acesta mă motivează foarte tare ca să câștig.  Sunt realist că va fi un meci greu dar voi face tot posibilul să aduc centura acasă la Bistrița “

Nu va fi singurul bistrițean în acestă gală. Ciprian Galeș debutează într-un astfel de eveniment pro, având ca adversar tot un britanic, pe Nathan “The Flash “Ryder .

Din păcate al 3-le-a sportiv bistrițean ce trebuia sa fie prezent la acest eveniment, Bogdan Suru, este accidentat și va rata această oportunitate .

Antrenorul Ionel Burduhos este și el plin de speranță și mulțumește celor care își aduc aportul pentru buna desfășurare a activității: Restaurant Ardeal și Life Gym.

 | 2.317 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *