Proiecte îndrăznețe pentru Zanca, în 2010

O serie de proiecte de dezvoltare a infrastructurii sportive din județ stau pe masa Direcției Județene de Sport. Unul dintre acestea vizează un patinoar artificial la Colibița.

”Pentru anul 2010, ne gândim să finalizăm un proiect deja scos la licitație, contestat din păcate în luna decembrie. Mă refer la patinoarul cu suprafață artificială, care trebuia implementat în comuna Bistrița-Bârgăului. Noua etapă a evaluării ofertelor este spre finalizare și sperăm cât de repede să putem începe lucrările la Bistrița-Bârgăului” spune Zanca.

Ideile pentru dezvoltarea
sportului județean nu se încheie aici. În funcție de banii alocați, Zanca își dorește construirea a două centre
sportive, unul mai mic la Sânmihaiu de Campie și unul la Colibița. Pentru cele două obiective de investiții ar fi necesare aproximativ 8,2 milioane de lei noi.

”Proiecte noi, în anul 2010, ne dorim, dar depind foarte mult și de dimensiunea investițiilor care se aprobă de la nivelul ministerului. Așadar, ne-am dori ca pe raza comu-nei Sânmihaiu de Câmpie să cons-truim un complex sportiv care are o valoare de 200.000 de lei și unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte pe care ni le-am propus-să primim o cotă parte, dacă nu finanțarea totală la Complex Sportiv Colibița, un complex a cărui realizare estimăm a se ridica la 8 milioane de lei noi” declară Raoul Zanca.

 | 199 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On