Proiectantul pârtiei greșite din Wonderland e cel care dădea șpagă Elenei Udrea ca să prindă contracte!

Primăria nu poate omologa pârtia din Wonderland pentru că a fost proiectată greșit, cu o înclinație prea mare în partea de sus.

Curios este faptul că proiectarea a fost realizată de Centrul Profesional de Proiectare și Cadastru (CPPC) Petroșani, una dintre firmele controlate de Adrian Gărdean (foto), un om de afaceri extrem de controversat, implicat în dosarul Gala Bute.

În acel dosar, Elena Udrea este acuzată, printre altele, că ar fi primit mită un comision de 10% din contractele atribuite către firmele Termogaz Company şi Kranz Eurocenter, în cadrul programului „Schi în Carpaţi”.

Adrian Gărdean, reprezentantul Termogaz Company, i-ar fi adus la minister 900.000 de euro, într-o geantă, pe care i-ar fi înmânat-o secretarului general Gheorghe Nastasia, care i-ar fi dat-o apoi fostului ministru.

Potrivit unui document citat de mediafax, Gărdean a declarat la negocieri că a înţeles „cu siguranţă” că nu i-ar fi fost finanţat contractul dacă nu plătea un comision de 10 la sută.

De altfel, într-o petiție scrisă pe adresa Consiliului Local, Florin Chereji, fost consilier local a prezentat situația firmei Centrul Profesional de Proiectare și Cadastru (CPPC) Petroșani, care ulterior s-a dizolvat și a specificat încă de acum 2 ani că proiectul este științifico fantastic.

 | 266 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *