Progresul Tăure, repetiție pentru Liga a 4-a

Organizare ireproșabilă la Tăure, cu ocazia partidei cu Ilva Mare, importantă pentru gazde în lupta lor pentru promovare. Oameni primitori, teren frumos și bine dotat, echipe bune, vreme favorabilă fotbalului, arbitraj reușit. Cu alte cuvinte, rețeta perfectă pentru un meci frumos din fotbalul județean. Progresul Tăure a câștigat fără probleme, la capătul unui meci pe care l-a dominat clar. Echipa lui Grigore Carhaț a condus cu 2-0 la pauză și a mai marcat 4 goluri în ultimele 20 de minute, toate din faze frumoase. Mai întâi a deschis scorul Ștețco, ajutat fiind și de portarul celor din Ilva, care a scăpat în poartă o minge destul de ușoară. Același Ștețco a făcut 2-0 în minutul 30, cu un voleu sănătos de la 16 metri. După pauză, meciul s-a mai echilibrat, oaspeții încercând să arate că n-au făcut deplasarea degeaba. Însă n-au reușit să marcheze și din minutul 70 n-au mai primit șanse. Silviu Seserman, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a dus scorul la 3-0 din apropiere, Șutea a marcat pentru 4-0 dintr-un 11 metri la un fault comis de portar, iar Ștețco a marcat de 2 ori din preajma careului mic, închizând jocul la 6-0.

Arbitraj

Gabriel Gotea a fluierat perfect, cu excepția unei faze dubioase, în care putea da penalty pentru oaspeți. A fost un atac întârziat al portarului pe picioarele unui atacant, la care Gotea a închis ochii, judecând mai mult în spiritul jocului decât în litera lui.

Jucătorul meciului

Atacantul Ștețco a marcat 4 goluri în această întâlnire și nu poate să nu primească acest calificativ din partea noastră. Bine înfipt în ghete, cu o bună orientare în atac și un bun control al mingii, Ștețco e unul dintre golgeterii ligii a 5-a.

Atmosferă

Gazdele din Tăure, dar și oaspeții din Ilva au arătat că fotbalul se poate juca și cu zâmbetul pe buze. Condițiile de joc peste nivelul ultimei ligi contribuie și el la spectacolul reușit pe care echipa din Tăure îl oferă oamenilor din zonă o dată la două duminici.

Tăure

Cu două trei ”plombe” poate face față cu succes în liga a 4-a. Carhaț are un portar ce se află în primii 3-4 din județ, o linei de apărători cu Șutea bine înfipt între ei, un mijloc în care Seserman e cap limpede și un atac în care Ștețco e vârful de lance pe care și l-ar dori orice echipă din județ.

Curcă, Bindea, Chiciudean, Nalați, Ștețco, Jucan, Linul, Martău, Șutea, Chifa, Gavrilaș. Au mai intrat: Seserman, Roman, Oprea, Akari.

Ilva Mare

Echipa din Ilva Mare s-a comportat exemplar în această partidă, în ciuda scorului fluviu. Jucătorii au luptat până la final, cu mult fair-play, fără durități sau golănii specifice unor partide din județ. Modești și truditori, fotbaliștii din Ilva Mare au arătat că poți ieși onorabil de pe teren și la un
scor atât de mare.

Câmpean, Șot, Sasu, Horza, Buburuzan, Popanton V., Popanton I., Dascălu, Cătuna, Bora, Ruști. Au mai intrat: Ruști, Borza, Pleșcan

Arbitri: G. Gotea ”“ C. Boantă, F. Mărginean.

Observator: H. Moruțan

 | 560 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On