Profesional Fight Gym a sărbătorit 6 ani de la înființare

Prima lună a acestei veri a fost una plină de evenimente pentru luptătorii de la “Profesional Fight Gym Bistrița”.

Bogdan Suru și Bogdan Medviski au luptat joia trecută în cea mai puternică promoție pro din România, “Dynamite fighting show” la Cluj, chiar dacă au pierdut meciurile la puncte la o diferență foarte mică, evoluția lor a fost una mulțumitoare pentru staff-ul ethnic având în vedere valoarea ridicată a sportivilor din gala de la Cluj.

Sportivii bistrițeni nu au avut pauză deloc, de la Cluj plecând direct la Putna unde s-a desfășurat campionatuln ațional de freestyle K1.

Rezultatele au fost bune chiar dacă antrenorul Ionel Burduhos avea așteptări mai mari de la sportivii săi.

Iată si rezultatele:

  • Seniori: Tofeni Paul locul 1 și una dintre cele 3 centuri puse in joc. Locul 2 Bolfă Alex și 4 Galeș Ciprian.
  • Juniori: Locul 3 Magda Darius, Tărpian Remus și Zdrăbău Ionuț, locul 4 Fizeșan Darius.

Copii 8-14 ani: Locul 1 Călinescu Rareș, locul 2 Nagy Gelu, locul 3 Ianoș Emanuel, Varga Raul și Apostol Ionuț.

Totuși, cel mai important eveniment al lunii iunie pentru PFG Bistrița a fost aniversarea de 6 ani de la înființare, 6 ani de când clubul bistrițean ne reprezintă la cel mai înalt nivel cu rezultate tot mai notabile de la an la an.

Să amintim și de frumoasele gale desfășurate la Bistrița care adună de fiecare dată sportivi de cel mai bun nivel professional și care a umplut mereu Sala Polivalentă până la refuz.

Antrenorul Ionel Burduhos ne-a declarat câteva cuvinte: “Se împlinesc 6 ani de la înființarea clubului. Felicitări tuturor sportivilor care s-au alăturat activităților noastre și felicitări celor care un reușit să ne reprezinte cu rezultate bune la competițiile internaționale, naționale sau interclub. Mulțumim oamenilor cu suflet mare care ne-au sprijinit financiar, mulțumim partenerilor media. Biftrans Mărișelu, restaurant Ardealul, Lifegym, Frigorificos Daniel, Casa de la izvor.”

 

 | 225 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *