Profesional Fight Gym Bistrița intră tare în prima competiție din 2019! Șapte medalii la Timișoara

Sportivii de la Profesional Fight Gym au început în forță anul 2019. Săptămâna trecută, mai precis pe 16 februarie, au participat la un puternic turneu la Timișoara, Cupa Tamashyi,  Ediția a 10-a, organizator fiind Alin Dubles.

Au fost peste 250 de participanți, reprezentând 52 de cluburi din toată țara. Competiția s-a desfășurat pe 2 suprafețe de luptă, Kickbox, Brazilian Jiu Jitsu. Au fost categorii de seniori, juniori și copii sub 14 ani.

Județul nostru a fost reprezentat de clubul Profesional Fight Gym cu 7 sportivi, cu rezultate notabile. Astfel, la finalul competiției, bistrițenii au obținut următoarele rezultate:

-La seniori, locul I pentru Bolfă Alex și un loc II pentru Decebal Simi

-La juniori, trei locuri II prin Medvischi Bogdan, Zbrabau Ionuț și Curean Ionuț

-La copii sub 14 ani, locul I a fost obținut de bistrițenii Bodiu Claudiu și Dip David.

La finele competiției, antrenorul Ionel Burduhos ne-a declarat: “Un turneu foarte bine organizat, în care mulți dintre sportivi au fost la primul lor meci, cu o evoluție destul de bună și dătătoare de speranțe pentru viitor, înțelegând că scopul suprem al antrenamentului este competiția.

Țin să felicit din nou buna organizare a competiției și mulțumiri organizatorului Alin Dubles! Doresc să mulțumesc și sponsorilor, Restaurant Ardeal, Frigorificos Daniel, Bistrans Marisel și Life Gym, care ne ajută să facem performanța mai frumoasă! ”

Urmează pentru sportivii bistrițeni noi provocări. Pe 16 martie se va disputa Cupa Gladiator, organizată la  Deva, unde vor fi puse în joc 10 centuri la diferite categorii de greutate și vârstă. Iar pe 24 martie, la Bacău, va avea loc Campionatul Național de K1, sub egida W.A.K.O, federație ce a fost recent selectată pentru participarea la Jocurile Olimpice din Japonia 2020.

 | 2.198 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *