Primul turneu în balon! Tenisul de câmp bistrițean nu mai intră în hibernare!

Dacă până în acest an, un turneu de tenis de câmp la Bistrița era un vis frumos pentru această perioadă a anului, Grand Slam Tennis Club a transformat visul în realitate. În balonul cu aer cald instalat pe drumul de centură,  în condiții de nivel european, s-a desfășurat un turneu pentru copii, primul de acest gen în istoria tenisului de câmp bistrițean. S-a jucat pe nivel verde (sub 10 ani) și au participat copii din Bistrița, Târgu Mureș și Cluj Napoca.

Pe primul loc s-a clasat Paul Babițici, antrenat de Iulian Moga la Tennis Elp Bistrița, care l-a învins în finală pe Paul Feier din Cluj. Pentru locurile 3-4 au jucat doi sportivi antrenați de Titus Flămând la Topspin Bistrița, Edi Sereș și Mihnea Bota.

Turneul a făcut parte din circuitul Tenis 10, urmând ca în 13 decembrie să se desfășoare în aceleași condiții un turneu din circuitul Tenis Partener pentru amatori.

”Mă bucur foarte tare că avem acum posibilitatea să organizăm astfel de turnee și în această perioadă a anului. Și că, în ciuda cheltuielilor foarte mari, reușim să punem la dispoziție niște condiții de joc la nivel european, de care bistrițenii nu s-au putut bucura până acum”, spune Cristian Pungovschi, antrenor în cadrul Grand Slam Tennis Club Bistrița.

sportulbistritean.ro


 | 989 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *