Primarul Ovidiu Crețu huiduit de spectatorii de la Campionatul Regional de minifotbal!

Primăria Bistrița a susținut cu 35.000 de lei organizarea competiției de minifotbal care s-a încheiat astăzi la Bistrița.

Și totuși, primarul Ovidiu Crețu, prezent la finală, a fost huiduit copios de spectatorii de pe margine la festivitatea de premiere. Și nu o dată ci în două rânduri, spre surprinderea oficialului de la microfon.

Acesta din urmă s-a blocat în momentul în care oamenii l-au huiduit pe edil și, după câteva secunde de tăcere, a spus că ”nu a mai auzit așa ceva la Bistrița. Ați fost extrem de sportivi în aceste zile și vă mulțumim că ați fost aici.”

Iar când primarului i-a fost oferită o plachetă, publicul prezent în număr mare la Baza Raoul l-a fluierat din nou. Crețu a zâmbit, a ridicat placheta deasupra capului iar la finalul festivității a părăsit în grabă incinta.

Timp de 3 zile, la Bistrița s-a desfășurat unul dintre cele 4 turnee regionale ale Campionatului Național de minifotbal. Turneul a fost câștigat de echipa Auto Driver Iași, care a învins în finala mare echipa Extratereștrii Bistrița, după lovituri de departajare. La ultima partidă au asistat în jur de 1000 de specatori!

 

 

 | 5.455 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *