Primarul din Feldru a renunțat la echipa din Liga a V-a

 

După ce a pornit la drum cu gânduri mari, primarul din Feldru și-a schimbat strategia pe parcurs, fiind nevoit să facă unele schimbări majore la echipă. Plecările masive de jucători importanți l-au obligat pe primarul Ștefan Sângeorzan să renunțe la echipa din Liga a V-a.

„Au mai rămas doar șase din jucătorii veniți de la Bistrița, restul au plecat. Eu le mulțumesc pentru ce au făcut, cu ajutorul lor am promovat în Liga a IV-a. Sigur că mă așteptam ca unii să nu plece, dar e opțiunea lor, pe care o respectăm. Am renunțat la echipa de Liga a V-a, acum ne concentrăm pe prima echipă și pe juniori. Avem un lot bun de 20 de jucători și nu o să fim ciuca bătăilor. Cred că vom termina în primele 6-7 locuri” a declarat primarul Ștefan Sângeorzan. Echipa va fi pregătită în continuare de Solomon Haliță, va face două antrenamente pe săptămână.

Primarul spune că nu sunt probleme financiare și că a alocat de la buget suma de 70 000 de lei, pentru acest an. Primele vor fi de 50 de lei pentru victoria acasă și pentru egalul în deplasare și 100 de lei pentru victoria în deplasare. „Vrem să facem toate eforturile pentru a termina baza sportivă până în toamna acestui an” a mai spus Sângeorzan.

Augustin Danci

 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *