Președintele unui club bistrițean de fotbal pariază că va reuși, pe cont propriu, să finalizeze cea mai modernă bază sportivă din Ardeal!

ACS Transilvania Bistrița va împlini anul acesta 7 ani de existență și are două obiective importante de realizat pe termen scurt: înscrierea unei echipe în Liga Elitelor la Under 16 și finalizarea propriei baze sportive.

Președintele Gabriel Login, unul dintre asociații firmei care susține acest club, a postat un mesaj incisiv pe facebook, după ce una dintre echipele de copii, grupa de 2008, a câștigat o competiție la Eforie Nord, Cupa Mării Negre.

Login pune un pariu retoric cu urmăritorii săi, aproape promițând că gruparea bistrițeană va ajunge una dintre cele mai valoroase pepiniere de copii și juniori din România iar baza sportivă aflată în construcție, pe un teren generos lângă lac,  va fi cea mai modernă din Ardeal.

Iată ce scrie șeful clubului ACS Transilvania:

 

Aproape 7 ani de ACS Transilvania… Un proiect ce parea, pentru unii, un moft, o cauza pierduta inainte inca de a incepe, bani aruncati in vant, a devenit, an dupa an, ceea ce ne-am dorit cu toti cei implicati: BUCURIE ! Pentru cei 150 de copii care, alaturi de cei 5 antrenori descopera tainele sportului de performanta, participa la turnee si le castiga, cresc impreuna, evolueaza, bucurie pentru parintii lor si pentru toti cei care-i sustin.

Din toamna, grupa de 2006, Under 16, are toate sansele sa evolueze in Liga Elitelor, alaturi de cele mai valoroase echipe din tara. Asta si datorita sustinerii venite din partea Primariei Dumitra, acolo unde vom juca meciurile de pe teren propriu, singura institutie care a inteles ce inseamna reprezentarea la acest nivel, si ne-a pus la dispozitie baza sportiva.

Lucru normal, nu-i asa, Bistrita, capitala de judet a unei tarii membre UE, neavand nici macar un teren pretabil unei astfel de competitii? Asta in conditiile in care o investitie de 2 milioane de eur intr-o baza proprie, este blocata de peste un an printre aprobari si avize…Tipic! O baza moderna, cu 2 terenuri de fotbal, terenuri de tenis cu piciorul, tribuna cu toate facilitatile, vestiare, sala de forta, etc, o baza destinata nu doar copiilor nostri, ci tuturor bistritenilor.

Doar ca noi suntem cam incapatanati, si daca ne propunem ceva, pana la urma o scoatem la capat! Asa ca vom finaliza si Baza Sportiva Transilvania, cea mai moderna baza din Ardeal, si vom ajunge si unul dintre cele mai valoroase centre de copii si juniori din Romania. Pe cont propriu! Puneti pariu?”

 | 2.739 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *