Premii pentru viitorii campioni ai CSM! (VIDEO)

 

Clubul Sportiv Municipal a organizat o festivitate de premiere pentru cei care au fost aleși în urma unei megaselecții la haltere, gimnastică și atletism. Peste 20 de copii au primit medalii și diplome de încurajare, aceștia fiind considerați sportivii care în anii următori vor duce mai departe marile performanțe ale clubului.

În frunte cu Eleonora Zăgrean, conducerea clubului bistrițean a participat ieri la o acțiune de recompensare a celor care au fost legitimați în cadrul unei selecții inițiată în toamnă la cele 3 ramuri sportive. Peste 800 de copii din județ au participat la 18 acțiuni în mediul rural, iar la final au fost aduși la CSM, cu casă și masă, în jur de 25 de potențiali campioni.

Înaintea vacanței, aceștia au fost premiați cu medalii și diplome, au primit sucuri și dulciuri. Aproape 800 de milioane de lei vechi a costat această acțiune din toamnă și până acum, selecție în urma căreia antrenorii de la atletism, haltere și gimnastică au găsit copii de mare perspectivă.

„Aici e viitorul acestei instituții publice. Trebuie să le acordăm încredere, să-i sprijinim, să avem mare grijă de ei”, a spus contabilul șef Marius Bachner, unul dintre susținătorii acestui proiect.

La festivitatea de premiere, a participat și Andrei Karaffa, mentorul halterelor bistrițene, acum pensionar. Acesta a înmânat premiile viitorilor campioni bistrițeni ai acestui sport, cei mai mulți de pe lista sportivilor selecționați în acest proiect.

sortulbistritean.ro

 | 341 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *