Pompierii bistrițeni au câștigat Cupa ASPR la fotbal

Faza interjudețeană a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România la fotbal s-a disputat în perioada 22-24 aprilie la Bistrița. Competiția a adunat, pe Baza Sportivă Alex, echipe din șase județe: Bistrița-Năsăud, Maramureș, Sălaj, Cluj, Satu-Mare și Bihor. Pompierii bistrițeni porneau favoriți, după ce în etapa din tur au acumulat 12 puncte și se aflau pe locul I în clasament. Și la Bistrița au repetat evoluțiile bune din turul competiției, reușind să obțină două victorii și două egaluri și pierzând un singur meci. Astfel, ISU Bistrița a câștigat cu Clujul cu scorul de 4-2, cu Bihorul, scor 3-0, remizând cu Maramureșul, scor 4-4 și cu Satu Mare, scor 2-2. În ultimul meci, echipa ISU Bistrița a fost învinsă de cea a pompierilor din Sălaj cu scorul de 3-1.

Bistrițenii au terminat competiția pe primul loc, urmați de pompierii din Sălaj. Ambele echipe s-au calificat la faza pe zonă, care va avea loc în luna mai, la Botoșani. Pe poziția a treia s-a clasat ISU Bihor, iar locul patru a fost ocupat de ISU Satu-Mare. Ultimele două poziții ale clasamentului au fost ocupate de pompierii din Maramureș și Cluj.

Doru Chifa de la Bistrița a primit trofeul de cel mai tehnic jucător, iar clujeanul Darius Silveșan a marcat cele mai multe goluri, devenind golgheterul competiției. Sălăjeanul Nicolae Sighiartău a fost desemnat cel mai bun portar al competiției.

 | 142 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On