Pleacă Măzăreanu vine Paula. Dar nu e Paula Ungureanu! Acesta e transferul bombă al Gloriei pentru sezonul următor!

Gloria își pregătește lotul pentru cupele europene și pentru campionatul următor. Și începe cu poarta, acolo unde se vor petrece schimbări majore.

Ana Maria Măzăreanu și-a încheiat contractul cu echipa bistrițeană și va pleca la Baia Mare. În locul ei, va veni o portăriță de Liga Campionilor și de lot național.

Este vorba despre Darly de Paula Zoqbi, o braziliană naturalizată în Spania, care a apărat două sezoane poarta muntenegrencelor de la Buducnost.

Are 36 de ani și 56 de meciuri în naționala Spaniei.

De Paula va fi portarul numărul 1 al Bistriței. Alături de Măzăreanu, va pleca de la echipa Bistrițeană și Cristina Sântămărean.

Zvonurile care o dădeau transferată pe Paula Ungureanu nu s-au confirmat, fosta portăriță a CSM-ului refuzând oferta Gloriei.

 | 3.139 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Sa o aduca pe Tagean inapoi.

  Post a Reply
 2. Pierdere importanta Mazareanu…prin evolutiile ei,in mare parte ei i se datoreaza locul 3 ocupat de Gloria ( si in meciul cu Valcea,ea a facut diferenta )

  Nu deageaba a fost convocata recent la nationala de tandemul Ryde-Buceschi…dar culmea,niciodata de Martin-PASCA (doar la un antrenament al nationalei desfasurat in Bistrita parca )

  Post a Reply
  • Nea Caisa tu ai fost la mciurile Gloriei din acest sezon? Mie Mazareanu nu mi place absolut deloc, mi se pare mult mai buna Santamarean! Bine ca am scapat de ea!

 3. Dragilor,a trecut glontul pe langa voi! Noroc ca aveti omuleti destepti si nu au luat-o pe paula cu gaura. Daca era televizat meciul de la Baia Mare ati fi vazut de ce. Cat despre noul vostru portar,ce sa zic ,nu stiu cum ati reusit dar anul viitor miticii din bucale au cam dat de dracu cu voi!
  Succes Bistrita ,succes Paula! De Paula!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *