Petrolul – Gloria 4-0: Mielușeii sfâșiați de lupi!

Gloria Bistrița a pierdut cu scorul de 4-0 meciul cu Petrolul Ploiești. Golurile au fost marcate de Sauvadet (23), Bokila (33), Morar (60) și Mojica (73). 

Gloria s-a dus la Ploiești ca mielul la tăiat, deși mai este până la Paște. În fața unei echipe care are jucători, bani, stadion și suporteri, elevii lui Manea au început meciul timorați. După câteva ieșiri bune la ofsaid, fisurile în apărarea Bistriței încep să se vadă. Mustivar reia la o palmă de poartă (11) iar apoi reluarea lui Cristescu atinge plasa laterală (16). Replica Gloriei e palidă, câteva curse ale lui Antonache fiind prea puțin pentru a-i pune probleme apărării masive a lui Cosmin Contra. Golul vine normal, în minutul 23, când Sauvadet prinde un șut superb, din afara careului (1-0). Gloria iese la joc, dar este taxată încă o dată: Bokila primește o pasă printre și îl învinge pe Dolha cu un șut în vinclu, de la marginea careului (2-0). Gloria mai încearcă ceva până la pauză, dar eforturile lui Radu și Antonache sunt zadarnice.

La reluare, Petrolul nu oprește motoarele și caută mai multe goluri. Totuși, Gloria își creează prima mare ocazie, dar șutul lui Chițu se duce peste (53). Manea întărește defensiva cu Berceanu, dar tot degeaba. Petrolul face 3-0 după o fază ca la antrenamente: centrare de pe dreapta, Morar preia și trimite în vinclu (60). Dolha, același Dolha își scapă echipa de două ori, cu parade de zile mari: șutul lui Renan (61) și reluarea lui Mojica (64). Gloria poate da golul de onoare, dar șutul lui Enescu este scos din vinclu de Bornescu (67). Se face 4-0 în minutul 74, după un henț în careu al lui Berceanu și un penalty transformat de Mojica. Dolha își salvează echipa de o umilință și mai mare pe final, scoate de sub bară șutul lui Renan (89) și mingea reluată periculos, spre propria poartă, de Berceanu (90).

Chinul se termină cu scorul de 4-0, după un meci în care Gloria n-a existat pe teren și doar intervențiile spectaculoase ale lui Dolha au făcut ca Manea și ai lui să nu se întoarcă de la Ploiești cu o căruță și mai mare de goluri.

 

Petrolul: Bornescu- Alcenat (Naziri `74), Geraldo, Manasse, Grecu- Mustivar, Mojica- Renan, M. Cristescu, Sauvadet (Morar `53)- Bokila (Romario `65)

 
Rezerve: Hamutovski, Boudjema, Hoban, Naziri, Guilherme, Romario, Vl. Morar
 
Antrenor: Cosmin Contra
 
Gloria: Dolha- Å¢îrcă, Hlinca (Oprea `80), Kanon, Stancu- Enescu, Pouye – R. Radu, Cubilla (Berceanu `46), Chițu (V. Pop `62)- Antonache
 
Rezerve: Oghinciuc, Iordache, Berceanu, Oprea, Pop, Sighiartău, Ionescu
 
 
Arbitru: Marian Balaci
Asistenți: Marius Nicoară, George Neacșu
 
 
 | 110 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *