Penibil: Pe cod galben de zăpadă, pârtia e închisă!

Continuă seria deciziilor halucinante pe care administrația bistrițeană le ia în legătură cu pârtia Cocoș. Deși afară ninge ca-n povești și, normal ar fi ca Primăria să profite de cât mai multe zile cu zăpadă, pârtia este închisă astăzi.

Într-un comunicat trimis presei se spune:

 ”Ca urmare a numărului mare de persoane care au schiat în ultimele zile precum și a temperaturilor ridicate din această noapte, Pârtia Cocoș va fi astăzi închisă pentru a putea realiza lucrările de întreținere și pregătire corespunzătoare, precum și revizia telescaunului, revizie care trebuie făcută odată la 10 zile.

Pârtia va fi redeschisă mâine, 15.01.2018, de la ora 09.00 și va funcționa după programul stabilit.”

 

 

 

 | 5.360 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Duminica deja partia era distrusa , trebuiau sa fie facute lucrari de refacere.

    Las ca nu moare nimeni fara o zi de partie

    Post a Reply
    • Intre penibil si grotesc : „Din cauza ninsorilor abundente partia Cocos este inchisa „. Penibile sunt si motivele invocate de conducerea Primariei. Nici macar la o telecabina revizia nu dureaza mai mult de cateva ore iar partia putea fi deschisa de la amiaz pana noaptea. Partia se bate seara, imediat dupa oprirea telescaunului cand zapada este moale iar peste noapte inghetul o fixeaza. Dumineca nu a fost nocturna iar asa o partie se bate in cateva ceasuri, daca ai ce bate, daca ai zapada, daca ai apa din ce sa faci zapada. Asa am ajuns la miezul problemei si adevaratul motiv al opririi: nu este destula zapada pentru ca nu este apa in lac. Jenant este si faptul ca anuntul a aparut doar luni, pe facebook, si unii schiori si-au dat programul peste cap pentru ca nu au aflat decat atunci cand au ajuns la partie.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *