Penelistul Adrian Podișor, detașat ca director la LPS ”în interesul învățământului”

Mircea Gătej nu mai este directorul Liceului cu Program Sportiv Bistrița. Doctor în educație fizică, antrenor de volei cu rezultate importante la nivelul lotului național de juniori, Gătej a primit decizia de pensionare.

În locul lui a fost numit Adrian Podișor, cu ”detașare în interesul învățământului”, așa cum scrie în actele oficiale.

Podișor are 51 de ani și este un fost sportiv de performanță, medaliat cu bronz la un Campionat Național de atletism, la aruncarea suliței. A absolvit în 1996 Academia Națională de Educație Fizică București și a suplinit în mai multe localități din județ, până când a prins un post de titular la Colegiul Andrei Mureșanu. A fost director pentru o scurtă perioadă la Școala din Miceștii de Câmpie.

Deși e membru activ al Partidului Național Liberal, pentru care s-a remarcat și în ultimele două campanii, Podișor n-a fost în grațiile inspectorului general Mihai Mureșan, și el un liberal convins. Surse din inspectorat susțin că Mureșan n-a semnat cu tot sufletul decizia de detașare, care ar fi venit peste capul său, direct de la centrul de comandă din partid.

Adrian Podișor a fost acum doi ani în centrul unui scandal la Colegiul Andrei Mureșanu, când ar fi lovit o fetiță de clasa a 4-a. Bistriteanul.ro a scris despre acest subiect AICI. Tatăl fetei a făcut o plângere la direcțiunea școlii și în justiție, dar și le-a retras ulterior. Același Podișor ar mai fi avut probleme și cu permisul de conducere, care i-ar fi fost suspendat în mai multe rânduri pentru consum de alcool.

Podișor va ocupa provizoriu funcția de director la LPS, până când se va organiza un concurs.

 | 6.208 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *