Paul Tămaș, la EMF Nations Cup în Slovacia! Arbitrul bistrițean a arbitrat finala UNGARIA-SUA!

În perioada 6-8 mai, orașul Galanta din Slovacia a găzduit ediția din acest an a turneului organizat de Federația Europeană de Minifotbal, Nations Cup, competiție la care au luat startul 6 echipe.

Slovacia, țara gazdă, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Bulgaria, Anglia și România s-au aliniat la startul întrecerii, o competiție extrem de puternică, excelent organizată. Naționala de minifotbal a României a obținut locul 4, după ce a fost eliminată în semifinale de SUA, la lovituri de departajare.

Paul Tămaș a reprezentat cu brio minifotbalul bistrițean, făcând brigadă cu bucureșteanul Daniel Mirea. Evoluțiile bune l-au desemnat ca arbitru la finala turneului, unde a avut o prestație excelentă în compania arbitrului slovac Michal Beres. Finală câștigată de SUA, după loviturile de departajare, într-un meci care a avut 6 cartonașe galbene și unul roșu.

La acest turneu s-a folosit tehnologia VAR, tehnologie cu care Tămaș e familiarizat deja, Baza Raoul implementând acest sistem încă de anul trecut.

 | 875 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *