Patru-patru, ca la teatru!

– Victoria Uriu și Voința Cetate au făcut spectacol în prima etapă din retur, într-un meci în care și-au dat replica pe rând, una alteia, ca la teatru. Victoria Uriu a jucat în 10 din minutul 41 și are meritul de a fi egalat de două ori în inferioritate numerică.

Filmul meciului.

Partida a început cu echipa din Uriu mult mai decisă să deschidă scorul, Brumă, Rus și Breharu ratând câteva situații bune de gol. Între ele o ratare marca Gălușcă, cel care avea totuși să dea ghinionul la o parte în acest meci.

În minutul 29, Brumă pătrunde pe dreapta și trage sec la colțul lung: 1-0. În minutele 32 și 33, Gălușcă își aduce echipa în avantaj, la două mingi venite de pe stânga, o dată de la Negrea și altădată de la Mocanu. În minutul 38, Rus, nemarcat în careu, a făcut 2-2 cu capul, la un corner de pe stânga. Ultima fază notabilă a reprizei este eliminarea lui Breharu, la al doilea avertisment.

În partea a doua, Clapa a dus repede scorul la 2-3, în urma unei centrări de la Negrea, dar Brumă a făcut 3-3 tot cu un șut la colțul lung, exact cum marcase în prima repriză, însă acum de pe dreapta. Finalul partidei a fost incandescent, cu un gol marcat de Șuvei pentru 3-4 după o bară Ilovan și cu supergolul de 4-4 al lui Dușa, care a închis meciul cu un șut puternic din afara careului.

Arbitraj.

Gabriel Gotea a fluierat foarte bine la acest meci, unul care n-a fost deloc ușor de condus. L-a eliminat corect pe Breharu, după două faulturi indubitabile. A avut ceva probleme cu asistenții, care au bâlbâit niște faze, dar pe ansamblu arbitrajul a fost în nota meciului, adică una foarte bună.

Atmosferă.

Vreme bună și spectatori destui la acest meci. Oameni care știu bine cu ce se mănâncă fotbalul, suporteri adevărați ai echipei lor, dar care mai sar și calul din când în când. Însă nu prea tare, doar cât să ridice un pic tensiunea jocului.

Jucătorul meciului.

Atacantul Brumă merită din plin această distincție. A deschis scorul la o pătrundere pe stânga și a egalat la 3 cu una pe dreapta. E un atacant pe care cu siguranță și l-ar dori orice echipă din Liga a 4-a, un jucător ce s-a afundat prea ușor în eșaloanele inferioare.

 | 126 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On