Pașca se întoarce?! Gloria a început negocierile cu antrenorul naționalei de tineret!

După două săptămâni de la despărțirea de Kim Rasmussen, Gloria pare să-și fi găsit antrenor principal. Rezultatele bune ale naționalei de tineret cu Horațiu Pașca antrenor au avut ecou în biroul numărul unu al clubului. Și astăzi au debutat negocierile pentru un nou mandat la conducerea echipei bistrițene de handbal.

Surse din cadrul clubului susțin că sunt șanse mari ca Horațiu Pașca să fie instalat în săptămâna care urmează, dar oficialii clubului nu confirmă încă această ipoteză.

Totuși, Pașca recunoaște că a avut o discuție cu șefii clubului, dar că aceasta nu s-a concretizat încă. ”Da, am vorbit, dar încă nu ne-am înțeles. Nu am ce să vă spun mai multe, deocamdată suntem doar în faza de negociere”

După plecarea danezului, Gloria a avut discuții cu croatul Nenad Sostaric, cu băimăreanul Costică Buceschi și cu Ion Crăciun, fostul antrenor al Coronei. Numele lui Pașca a fost cel mai puțin vehiculat, însă iată că a apărut acum ca favorit.

În cazul în care Pașca va deveni antrenor principal, cea mai plauzibilă variantă de antrenor secund este cea a lui Claudiu Evi.

 | 3.722 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

9 Comments

 1. Mult se mai învârte roata în clubul asta, și tot degeaba! Doar frecus și pierdere de vreme și cu Pasca asta. O sa vedeți, rezultate tot la fel ca și cu kimuț, pe mulți bani risipiți! 😉

  Post a Reply
  • Ar fi frumos , sa va folosiți propria identitate , pentru a comenta !!!
   Mulțumesc !!!!!!!

 2. Pe langa antrenor mai e nevoie si de un centru de meserie. Poate sa vina oricine,lipseste elementul cheie ,cel care leaga jocul. Strict parerea mea.

  Post a Reply
 3. daca am ajuns ca un antrenor sa fie adus la club pt ca un ziarist striga in gura mare „pasca,pasca” ,atunci ne meritam soarta unui club care e mai aproape de liga a doua . Felicitari jucatoarelor care vor pleca la finalul sezonului cu conturile pline de bani.

  Post a Reply
 4. „Dănilă Prepeleac”, nu alta. Ai plecat la târg cu Rasmussen ca să te pricopsești cu Pașca în final. Să te bată Mioveni și Slatina (când ai decentă și sudată la dispoziție). Rezultatele junioarelor sunt frumoase, bravo lor (inclusiv antrenorilor), dar poate citim puțin ce mai zic unii sau alții mai deștepți legat de proiecte, sisteme și obiective in handbalul de juniorat și reușim să facem o evaluare corectă (Bent Dahl in Lead.ro)

  Post a Reply
 5. Bent Dal ? Unde a mai antrenat ca principal, parvenitul ăsta , nebagat in seamă in țara lui Norvegia ? Aici a dat de prostimea romînească !

  Post a Reply
  • Plin de actuali si fosti principali in campionatul nostru care nu prea au treabă cu fenomenul, au doar relații / prietenii cu arbitrii si conducatori. Valabil și in fotbal și într-o groază de domenii pe la noi (mai toate). Astia-s adevaratii parveniti. În condițiile astea, a pune egal între funcție și compentență e o tâmpenie.

 6. @ Vasilache stai jos ! Nota 3 !

  Post a Reply
  • Da, sa traiti! 🙂 De ce sa gandim, daca putem tacea, ori spune lucruri idioate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *