Pașca, dă-le apă vie! Gloria e în genunchi înaintea asaltului din Danemarca!

Gloria a pierdut astăzi al 6-lea meci din 8 jucate în acest an în campionat și Cupa României. A pierdut contactul cu Gloria Buzău și Minaur Baia Mare, ultimele formații care au bătut-o și care se află în fața ei în clasament.

Echipa joacă slab, fără vlagă și angajament, fără determinarea care o caracteriza. Iar duminică are un meci infernal în Danemarca, unde trebuie să bată la 4 goluri ca să ajungă în semifinalele Cupei EHF.

Va reuși oare Horațiu Pașca să-și reseteze jucătoarele? Fiindcă asta ar trebui făcut. Un reset general și un delete la memoria ultimelor jocuri. Și mai ales la cel de astăzi, care a fost unul dintre cele mai slabe din acest campionat.

La Baia Mare, Gloria a început slab și s-a văzut condusă cu 5-1 în minutul 8. Pașca le-a introdus din primul minut pe Tetean și pe Ilyna, în locul Laurei Oltean și Elisei, titularele de până acum. Și jocul n-a mers până n-au intrat cele două.

Cu ele în teren s-a făcut 10-10 și Gloria egala prima dată de-abia în minutul 20, cu două goluri senzaționale marcate de Elisei în vinclu, din amenințare de pasiv.

S-a intrat la pauză cu 15-14 dar după primele faze din partea a doua s-a restabilit repete egalitatea, 16-16.

De aici înainte, bistrițencele s-au prăbușit în fața jucătoarelor antrenate de Costică Buceschi. Fără vlagă, chef și inspirație, venite parcă din obligație la acest meci, jucătoarele bistrițene i-au lăsat fără reacție pe cei doi antrenori, Horațiu Pașca și Radu Moldovan, mai resemnați ca niciodată.

Fără să strălucească, băimărencele s-au dus la plus 6 goluri diferență până spre final. S-a terminat 30-27, o partidă de uitat cât mai repede.

Au marcat pentru Gloria 2018: Valentina Ardean Elisei -7 goluri, Nicoleta Dincă – 6, Dziyana Ilyina – 4, Andra Moroianu – 3, Laura Pristăvița – 3, Daniela Rațiu – 2, Natallia Vasileuskaya – 1, Andreea Tetean – 1.

🥅Ana Maria Inculeț 5/13 intervenții reușite (38%), Darly Zoqbi de Paula 8/28 (28%)

 

 | 694 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *