Pârtia a trecut cu bine toate testele! Să vină frigul și zăpada!

La Pârtia Cocoș s-au terminat toate pregătirile în vederea noului sezon. Testele au fost trecute cu bine atât la instalațiile de transport pe cablu, cât și la cele de produs zăpadă artificială. A mai fost instalat un tun pentru zăpadă la jumătatea pârtiei și a fost mărită capacitatea de alimentare a lacului. Toate funcționează perfect, poate prima data de la inaugurare.

”Am făcut ultimele teste în aceste nopți. Însă nu are rost să pornim tunurile, fiindcă în această săptămână temperaturile cresc, ba chiar și plouă. Cu prima ocazie când vom avea condiții favorabile, vom face zăpadă și vom deschide pârtia. Sunt convins că pârtia mica va funcționa foarte bine în acest sezon, cât mai mult timp posibil. Dacă ne va ajuta și vremea, vom deschide și pârtia mare”, spune Sorin Hangan – viceprimarul Bistriței, pentru sportulbistritean.ro

”Tunurile sunt pregătite și functionează. Sperăm ca temperaturile scăzute să se mentină cât mai mult. Așteptăm cu nerăbdare să zburde schiorii pe Partia Cocoș”, acesta a fost mesajul postat pe pagina oficială a obiectivului, mesaj însoțit de câteva poze de la testele realizate recent.

 

 | 2.898 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *