Până și Firea…! CSM București are 11 milioane de euro de la stat și pentru 2017 vrea 20!

CSM București joacă astăzi, de la ora 18.00,la Rostov în Liga Campionilor, iar apoi va zbura spre Cluj. Sâmbătă, bucureștencele vor ajunge la Bistrița, se vor caza la Metropolis și duminică la 14.30 vor juca la Sala Polivalentă cu CSM Bistrița.

Aseară, șefii clubului au primit semnale pozitive de la primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a lăsat să se înțeleagă că bugetul clubului pe 2017 ar putea fi majorat cu 80%, adică va fi cifrat în jurul a 20 de milioane de euro.

”Astăzi (n.r. joi) am consultat proiectele de buget de la toate instituțiile din subordinea Primărei Generale a Capitalei. De la CSM București am primit o propunere de majorare a bugetului cu 80%. Sunt proiecte extraordinar de ambițioase pentru toate secțiile, cât și  propunerea înfiițării unor șapte noi secții. Sunt iubitor de sport, am crescut și m-am dezvoltat într-o familie de sportivi, copiii mei fac sport, îi iubesc pe sportivi. Aveți în mine un susținător, un prieten, nimeni nu ne face mai mândri decât sportivii și nimeni nu va reuși să fie un ambadasor mai bun decât sportivii”, a susținut Gabriela Firea la dineul organizat de Gabriela Szabo, în vederea prezentării programului de candidatură la funcția de președinte al COSR.

În momentul de față, bugetul CSM București este în jur de 11 milioane de euro. Reamintim că toate echipele din Liga Națională sunt susținute de Primării și Consilii Județene, cu excepția echipei din Bistrița, finanțată doar de la Consiliul Județean.

 | 720 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *