Până la capăt! Extratereștrii joacă finala și se bat pentru locul de Champions League! Semifinală de senzație! (VIDEO)

 

Echipa bistrițeană de minifotbal care face senzație la Turneul final al Campionatului Național de minifotbal a ajuns la ultimul meci din competiție. Mii de echipe visau să ajungă aici, și au ajuns ai noștri, după o semifinală spectaculoasă cu Hermannstadt.

Meciul a fost decalat cu două ore și mutat pe un teren acoperit, din cauza ploii care nu se mai oprește de ore bune la Alba Iulia.

Însă asta n-a fost o problemă pentru Sergiu Costin și ai lui, chiar dacă nu mai jucaseră nici un meci până acum pe acest teren, față de adversari, care aveau deja experiență pe această bază sportivă.

După 0-0 la pauză și ocazii bune la ambele porți, Hermanstadt a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de pe stânga. Însă, bistrițenii și-au revenit rapid după șoculprimirii golului și au atacat în forță egalarea. Au ratat ocazii după ocazii, dar în ultimul minut a venit și golul care a dus meciul la lovituri de departajare. Coșneac a avut un corner de pe dreapta și Deac a șutat imparabil cu dreptul.

La 7 metri, același Abiel Deac și-a mai făcut încă o dată treaba, Costin a dat încredere cu șutul 2, iar Coșneac, deja un specialist al penalti-urilor decisive, a marcat cu sânge rece, după ce inspiratul portar Pasztor a reușit să pareze una dintre loviturile adversarilor.

Bucuria a fost imensă, dar nu e timp de prea multă euforie. De la ora 17.00 urmează finala mare, cu MAV Timișoara. Victoria nu aduce doar titlul național ci și un loc în Liga Campionilor, situație absolut inedită pentru minifotbalul bistrițean.

Extraterestrii: Aurelian Pasztor- portar, Ionut Hlinca, Alin Chibulcutean, Sergiu Costin, Sebastian Rus, Adrian Nalati, Abiel Deac, Tinut Budacan, Cosmin Patca- jucatori de camp.

Delegatia formatiei noastre: Alexandru Rus si John Runcan (antrenori-jucatori), Doru Ilies (portar)

Marcatori: Abiel Deac. La loviturile de departajare au marcat: Abiel Deac, Sergiu Costin, Ionel Cosneac. Aurelian Pasztor a aparut o lovitura de departajare.

Adrian Linca

 | 4.537 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *