Pădureanu și Remus Vlad, credit total pentru Tăbârcă

– președintele și principalul său sfătuitor pe probleme tehnice au încredere totală în antrenorul principal, în ciuda rezultatelor neconvingătoare de până acum

Jean Pădureanu e recunoscut ca un președinte ce merge până la capăt pe mâna antrenorilor pe care îi numește. Așa stau lucrurile și cu Sandu Tăbîrcă, pe mâna căruia președintele va merge în continuare, în ciuda rezultatelor slabe. „Cu multă răbdare din partea tuturor, inclusiv a suporterilor, vom reuși să alcătuim o echipă bună. Am încredere în antrenorul Sandu Tăbîrcă și sunt convins că vom reuși să ieșim din acest impas. Mă bazez pe volumul și calitatea muncii staff-ului tehnic. Prin muncă și seriozitate sper să depășim această situație”, declară Pădureanu pe site-ul clubului. Lordul se sfătuiește permanent în această privință cu Remus Vlad. Antrenorul care a promovat Gloria în 90 crede că echipa a crescut în joc de la meci la meci și că lucrurile ar merge bine dacă n-ar fi greșelile individuale. „Vreau să laud felul în care a fost pregătit meciul cu Vasluiul. Un joc scurt, grupat, cu o distanță optimă între linii, departe de poartă, un joc impregnat cu o tehnicitate ridicată. Însă cele două greșeli au decis meciul”, spune Vlad, care merge din plin pe mâna lui Tăbîrcă. „E un antrenor bine pregătit, dornic de afirmare, care are o oportunitate bună de a face carieră. Totul e să nu se descurajeze”, spune consilierul președintelui.

Am încredere în antrenorul Sandu Tăbîrcă și sunt convins că vom reuși să ieșim din acest impas. Prin muncă și seriozitate sper să depășim această situație! (Jean Pădureanu)

Nu putem sta la cotitură, să vânăm greșeli și să dăm vina pe antrenor. Nu e corect, cu atât mai mult cu cât echipa e în creștere. Din păcate, bugetul de anul acesta nu ne-a permis să facem achiziții și asta se vede. (Remus Vlad)

 | 181 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On