Pădureanu: ”Avem unul dintre cele mai bune vârfuri din România”

Președintele Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu, este optimist înainte de reluarea campionatului. Pădureanu speră ca evoluțiile din amicale să continue și în meciurile oficiale și crede că Gloria s-a întărit în această iarnă, fiind mulțumit de jucătorii care au venit la echipă. Pădureanu consideră că brazilianul Junior Moraes este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga I.

Campionatul va începe la data stabilită. Vom avea probleme cu stadionul?

Numai dacă vine potopul vineri seara sau sâmbătă dimineața, atunci nu se poate juca. În condițiile astea, nu sunt probleme. Zăpada a fost dată de pe teren.

Credeți că era be-nefică amânarea campionatului?

Eu zic că nu. Sunt mai multe motive, care nu se pot spune, dar important e că nu s-a amânat.

Echipa e pregătită pentru începerea campionatului?

E pregătită. Am avut rezultate foarte bune în amicaluri, să sperăm că se vor menține în continuare. Aceste amicaluri contează în alcătuirea primului 11. Sunt trei jucători foarte, foarte valo-roși, care vom aduce un plus în jocul echipei. Mă refer la vârful de atac, Moraes, pe care, după cum l-am văzut eu în meciurile din Antalya, e unul dintre cele mai bune vârfuri din România, mijlocașul stânga, Ze Ruiz și Latovlevici. A revenit Frăsinescu și alți jucători care erau accidentați.

Cum comentați declarațiile lui Ioan Horoba din numărul trecut al săptămânalului Sportul Bis-trițean, în care își arăta nemulțumirea față de îndepărtarea lui dintre membrii fondatori?

Nu mă interesează acest subiect. Ä‚sta e răspunsul meu dacă ții neapărat să pui întrebarea asta!

 | 157 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On