Pădureanu: „Aș da echipa și aș pleca din oraș să nu văd dezastrul ce urmează”

Jean Pădureanu e disperat! Nu mai are nicio soluție pentru salvarea Gloriei, despre care spune că e în pragul desființării. Astăzi, la Someș TV, în cadrul emisiunii Corner, a spus că dacă se oferă cineva să preia clubul, îl va da fără nici un ban.

„Cine are curaj să vie să preia echipa, mâine i-o dăm fără nici un ban, doar să preia activul și pasivul. Dar nu se îndeamnă nimeni. Această criză ne-a adus într-o situație foarte dificilă. De un an și jumătate, doi, am dus-o doar pe împrumuturi”, a declarat Pădureanu, care e gata să plece din Bistrița ca să nu vadă dezastrul ce ar putea urma.

„Eu nu pot să văd această echipă în Divizia C, fiindcă asta se va întâmpla. Nu mă lasă sufletul, m-ar durea prea tare, de-aia aș pleca din oraș să nu văd dezastrul”, zice președintele Gloriei, care își leagă toate speranțele de o ședință a comitetului director, ce se va desfășura marți, la sediul clubului.

 

Caută urgent o jumătate de milion de euro

Gruparea bistrițeană are datorii foarte mari către angajați și jucători, către tot felul de creditori și stă extrem de prost în clasament. Ar avea nevoie de o sumă în jur de 500.000 de euro până la primăvară, când Pădureanu speră că vor intra banii pe Moraes, 1.200.000 de euro.

„Dacă cei din consiliul județean și primărie înțeleg să ne sprijine cu acești bani, la primăvară vom lua banii de pe Moraes și ne vom clasa pe un loc care să ne aducă și drepturile TV. „Altfel, nu vom trece iarna, iar dacă vom fi pe un loc retrogradabil nu vom primi nici banii de la televiziune”, a spus Pădureanu în emisiunea lui Adrian Linca de la Radio Someș.

sportulbistritean.ro

 | 153 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *