Pădureanu are șanse să râmână în apartament! Cineva vrea s㔓i întoarcă ajutorul din tinerețe!

Miercuri, la ora 12.00, se va organiza a treia licitație pentru vânzarea apartamentului deținut de Jean Pădureanu în Bistrița, pe strada Ecaterina Teodoroiu, colț cu Liviu Rebreanu. Din fericire pentru fostul președinte al Gloriei, o nepoată după fosta soție e hotărâtă să cumpere această locuință și să-l găzduiască, până la sfârșitul zilelor, pe cel care, se aude, a ajutat-o foarte mult de-a lungul timpului.

Femeia are în jur de 55 de ani, o stare materială foarte bună, dar are probleme mari de sănătate, fiind imobilizată în scaun cu rotile. Suferința ”Lordului” a sesibilizat-o destul de mult și s-a decis să-l ajute.

Dacă la precedentele licitații nu s-a prezentat nimeni, acum au fost depuse 3 dosare. Conform legii, nu se pot face publice date despre cele 3 dosare până mâine, cu două ore înainte, când comisia va deschide plicurile și va verifica actele. Prețul de pornire a licitației este de 94.188 lei, preț diminuat cu 50%  față de evaluarea inițială, din cauză că la celelalte două sesiuni nu s-a prezentat nimeni. Dacă cele 3 dosare nu vor fi acceptate, apartamentul va fi reevaluat.

Surse din apropierea lui Pădureanu spun că misterioasa nepoată din Cluj e hotărâtă și are toate armele să lupte mult pentru acest apartament. Însă, în cazul în care nu va reuși să-l cumpere, va lua alt apartament de pe piața liberă și îl va lăsa să locuiască acolo pe bătrânul om de fotbal, care în martie împlinește 80 de ani.

Adrian Linca

 | 639 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *