Ovidiu Crețu premiat de FIFA pentru sprijinul acordat fotbalului bistrițean! Buahahhah…:)))!!

Primarul Ovidiu Crețu a fost premiat sâmbătă seara de Societatea pentru Administrație Publică, în cadrul unei festivități organizate la Sibiu. Edilul a luat marele premiu, cel mai bun primar din țară în 2015. Știrea asta ar putea fi la fel de credibilă ca și cea conform căreia primarul ar fi premiat de FIFA pentru sprijinul acordat fotbalului bistritean.

Însă, gălușca a fost înghițită pe nemestecate de toată presa bistrițeană, care nu s-a întrebat cine este societatea asta pentru Administrația Publică. Orice căutare pe google arată că această entitate e o fantomă, aproape că nu există. Firul căutării duce însă spre Revista Română de Administrație Publică, care a mai acordat astfel de premii până în 2013. Dar revista nu mai are activitate pe net din 2014 și nimeni nu știe dacă mai funcționează, fiindcă a fost anchetată că a țepuit 200 de aleși locali, cărora le-a luat câte 1200 de euro ca să-i ducă la o specializare în America.

Sigur, oamenii serioși intră, eventual, pe administratie.rohttp://www.administratie.ro/articol.php?id=50554 și iau premii de acolo. Nicidecum pe un site de-ală impostor. care îți trimite acasă diplomă că ești cel mai bun din lume, în ramă, dacă pui 100 de euro la poștă! (http://www.ziaruldegarda.ro/romeo-stavarache-primarul-minun…)

Deci, ce-a luat Ovidiu Crețu? Răspuns: Nimic! Dimpotrivă, a dat! Țeapă întregii prese bistrițene și tuturor cetățenilor care o urmăresc!
Apropo, ia uitați ce diplomă i-au dat! 


 | 648 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *