ORIBIL: Și-a bruscat o jucătoare și s-a certat cu toată lumea! Vezi gestul lui Tadici către Radu Moldovan! (VIDEO)

Gheorghe Tadici a fost huiduit de 1000 de bistrițeni în partida pierdută de echipa lui în etapa a 19-a din Liga Florilor. Antrenorul Zalăului i-a iritat pe spectatori cu protestele lui la adresa arbitrilor și observatorului.

Pe finalul reprizei secunde, a bruscat-o pe Ana Maria Dragut, după o fază în care cea mai bună jucătoare a Zalăului a fost eliminată pentru două minute. Handbalista a început să plângă după ce antrenorul a avut această ieșire violentă, fizică și verbală, la adresa ei.

La sfârșitul meciului, fostul antrenor al naționalei s-a îndreptat către tribună și i-a adresat un mesaj președintelul CJ BN, Radu Moldovan. Ceva de genul, ”ai câștigat cu arbitri de data asta”. Evident, foarte furios, a refuzat să facă declarații la finalul jocului.

 

 | 5.323 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. Hoțul era pregătit de furtișag, arbitrii ăștia au martelat Bistrița la Zalău în tur. Chestia e ca băieții n-au furat cât a avut nevoie el, de-aia aplauzele ironice la final.
  Caracter de doi lei, se vede în modul în care se poartă cu cele care-i câștigă păinea, dar ăsta e handbalul românesc încă; atât timp cât a strâns cele mai multe voturi la alegerile pentru consiliul de administrație, va mai lua multă vreme rezultate de la gura antrenorilor și echipelor românești.

  Post a Reply
 2. Tadici oricum nu va baga in seama pe toti amarasteni. Omul intra in istorie cu cele mai bune rezultate ale handbslului romanesc de dupa revolutie. El le asigura o paine alba handbalistelor si nu ele lui fraierilor…

  Post a Reply
  • Da, am observat! Indivizi că el rămân în istorie cu comportament abuziv, cu meciuri câștigate prin specularea imaginii de mare antrenor! Deja e istorie! Nu poți, in sec.21 să mai faci isterii pe teren și să-ți bruschezi jucătoarele! De pe vremea dinozaurilor au apărut tehnici noi de antrenament și, mai ales, psihologia performanței sportive. Dar, deja, e prea mult pentru înapoiați că el și că tine!

 3. @ Sandu G – Fraierule iti recomand cand ai timp circa 2-3 ore sa – citesti CV ul lui Tadici. Nici un antrenor care activeaza azi, NU AU SANSA cat de mica sa-l egaleze la rezultate,inapoiatule care esti TU> Va baga in buzunar cu toate tehnicile voastre de titpi OBOSITI care v-ati nascut, cu puterea lui de munca, care voi in staff de 5-6 nu puteti cat poate el , doar cu ajutorul mascaricilor cu fluier , pe care e singurul care-i infrunta, voi sunteti doar servitori lor cu plicuri la usa vestiarului sau la carciuma . Cate voturi a avut Tadic la aadunarea generala de alegeri din februarie ? Ascultati : 124 cat nu a mai avut nimeni desi concura cu alti 43 de oameni de handbal . Oare de ce ? Votul arata ca are valoare . Face „din rahat bici” si mai si pocneste amaratilor ! Hai mestecati r…. pana il terminati! Pofta buna !

  Post a Reply
  • Ghiță, tu ești? Lasă-mă cu CV-uri construite pe vremuri comuniste, alea-s foi cu valoare de maculatură. Ce poate el? Hoții, aranjamente, jecmăneli și urlete. Un retrograd rămas în epoca de piatră, lipsit de bun simț sau fair-play. 124 de voturi de la oameni de teapa lui, care acceptă același sistem în care arbitrajele hotărăsc meciul (btw, am jucat mai bine ca voi la Zalău, ați furat ordinar cu arbitrii, se rușina Vali Motogna în tribune). Face din rahat rahat și din bici bici, cam atât. Și bănuți de pe urma finanțărilor și influenței lui de prin orașul ăl însetat, în care trenul intra cu spatele-n gară. Da nu te mai umfa în pene, lasă pe alții să te laude, da-i cam greu a fi lăudat de oameni corecți, așa că tot în caractere de doi lei ți-e baza.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *