Opinie, Adrian Linca: Fotbal prost, minifotbal excelent, handbal pe furiș!

Echipa de fotbal joacă prost și se cam chinuie să ajungă la baraj. A fost aproape umilită la Ungheni, gazdele conducând la un moment dat cu 3-0.

Obosită, fără vlagă, cu același fotbal de județ, tare și la gară, Gloria își dezamăgește suporterii de la meci la meci. Paradoxal cumva, deși e pe primul în play-off, la 6 puncte de locul 3, care nu va juca în faza următoare.

Cu buget sănătos, cu transferuri multe, cu oameni de fotbal renumiți în staff și cu toate condițiile asigurate, echipa asta nu arată mare lucru. Păcat, că avem și culoar bun anul ăsta, printre adversare mediocre.

🏐Echipa de handbal a jucat în acest weekend două meciuri amicale, la Bistrița, împotriva Coronei Brașov.

Cam pe șustache, putem spune, de vreme ce comunicatorii clubului ne țin la curent cu orice fleac uneori, dar nu pun informații de la astfel de evenimente.

Fără antrenor principal, plecat la al doilea job, Gloria a câștigat prima partidă, dar a pierdut-o clar pe a doua, la 9 goluri diferența.

E adevărat, echipa a jucat fără multe titulare, cum ar fi Laslo, Bazaliu, Arruda, Tamirez dar urmează 11 jocuri în care e greu de crezut că Pera va avea tot lotul valid meci de meci.

Mulți suporteri sunt îngrijorați după această perioadă de pauză, care a rupt contactul echipei cu jocurile oficiale, dar chiar și cu antrenorul principal, ocupat cu naționala.

Miercuri avem un joc cât un campionat, care ne poate da speranțe la titlu. Da, la titlu, n-am greșit.

N-aș vrea să punem presiune prea mare, dar nici să ignorăm cumva o șansă cum n-am avut în istoria sporturilor de echipă din acest oraș.

⛳️Inaugurarea stadionului din Sîngeorz Băi a fost umbrită un pic de numărul mare de politicieni perindați pe acolo în campanie electorală.

Binevenit a fost discursul omului de afaceri Traian Larionesi, care i-a mușcat un pic de tur pe politicieni.

Altfel, o sărbătoare în jurul lui Gabi Balint, cam târziu trecut pe lista cetățenilor de onoare din localitate.

Remarcabilă prezența lui Belodedici, Lăcătuș sau Sănmărtean, dar și al lui Balint senior, unul dintre membrii fondatori ai echipei. Frumos stadionul, așteptăm o echipă pe măsură!

⚽️La sintetic, Extratereștrii au tăiat un pic din nasul celor de la Sam Vig CCM, care au adus jucători din toată țara ca să câștige campionatul. S-a enervat John Runcan și a adus și el, alții, mai buni.

Derby-ul a fost foarte tare, într-un ritm excelent, un meci de cel mai înalt nivel la sintetic.

Dar, așa cum se întâmplă deseori, doi se bat și al treilea câștigă. Raal e pe primul loc și are prima șansă la titlu.

Bătrânește, cu jucători de pe lângă casă.

Ar fi simpatică situația dacă echipa lui Mateescu dacă s-ar impune până la capăt.

Adrian Linca

 | 1.998 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. Vă rog nu mai scrieți nimic despre echipa de fotbal atâta timp cât conducerea clubului tolerează un astfel de tehnician. Și așa în presa scrisă nu am văzut nimic legat de ultimă conferință de presă. Se cam fofilesc diriguitorii fotbalului bistrițean pt.ca nu prea au scuze,sau nu se vrea promovarea.

  Post a Reply
 2. Un antrenor slab.Imi aduce aminte de Tăbârcă care a fost demis după meciul cu Internațional Curtea de Argeș 1-3 scor.Dupa primul gol dat de Gloria,a pus echipa in poartă.Nici macar o schimbare de jucător în 90 de minute.Asa și actualul antrenor,fara viziune.Ar trebui activat antrenor DAN MATEI.Vede fotbal,a reușit o apărare impecabila la CFR,la Gaz Medias.

  Post a Reply
 3. „Mulți suporteri sunt îngrijorați” – foarte faină formularea, de influenceriță pe care multa lume a întrebat-o ce produse de înfumusețare folosește. „N-aș vrea să punem presiune prea mare”, da’ bag bâțul prin gard și ventilez destul de des tema cu antrenor în două părți. Ce observ e ca a cam dispărut publicitatea de partid de la oficiosul de față. Mai demult era o rată constantă de un articol pe temă de sport și două cu ce mai fac oamenii pesedeului, mari gospodari, prin funcții. O fi zis pesedeul de data asta: ”Adriane, nici nu știi cât de mic începi să fii!”

  Post a Reply
  • Da! Lipsești 15 zile de la echipa de handbal, vii și după o zi vrei să bați CSM ul Buc ? Baiatul Pera este pus pe sgrîns euro la greu FRH-Gloria ! Poate costa lăcomia !
   De văzut în urmatorele 30 de zile .

  • Apai ca e pe bani, nu e rau. Toti vrem sa fim platiti pentru munca. Ca vrea sa faca multi, foarte bine( a si stat in Rusia, dupa ce a inceput razboiul…). Cand a semnat cu Gloria, se stia ca e antrenor si la nationala, nu era nimic secret. Dar echipa asta a mai avut antrenor cu contract cu frh concomitent, iar asta nu a fost o problema care sa genereze opinii 🙂 Nu inteleg de ce ar fi doar acum o problema.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *