Off-road: A fi sau a nu fi campioni naționali! în acest weekend aflăm răspunsul de la bistrițenii Craveț și Micu!

Ultima etapă a Campionatul Național de Off-Road 2017 se va desfășura în acest weekend în județul Buzău, sub denumirea de GTC Trophy – Ziua cea mai lungă, piloții urmând să concureze zi și noapte, timp de 24 de ore într-un concept de concurs unic, care va decide și campionii acestui sezon.

La clasa standard B, pilotul Cristian Craveț și copilotul Cristian Micu pot aduce titlul național la Bistrița. După un sezon de excepție, ei mai au nevoie de victorie în această ultimă rundă, programată  la Sărata Monteoru. Doar cu locul 1 aici, bistrițenii sunt campioni naționali. În orice altă ordine la finalul acestei etape, aurul nu mai vine la Bistrița. Situația e identică și în clasamentul general al copiloților, unde Micu poate deveni campion național doar dacă se impune în runda de final.

Ai noștri au plecat de joi spre Buzău iar azi de dimineață au participat la ședința tehnică. La ora 10.00 s-a dat startul festiv din Piața Daciei din Buzău, iar la ora 12.00 este programat trialul, în ciuda tradiției de până acum, când această probă era ultima. La ora 15.30 se va startul în prima probă de traseu și se va concura până noaptea târziu. Sâmbătă dimineața la 7 va începe stagiul 2, iar duminică va fi doar festivitatea de premiere.

După ce anul trecut a stabilit un record de participanți în Campionatul Național, cu 73 de echipaje la start, ''GTC Trophy — Ziua cea mai lungă'' va avea și anul acesta o prezență numeroasă, inclusiv cu piloți internaționali. La competiția care se va desfășura în Buzău și Sărata Monteoru vor fi prezenți aproximativ 230 de sportivi, oficiali și organizatori.

Concurenții vor parcurge trasee de off-road adecvate fiecărei clase competiționale cu o lungime totală de aproximativ 750 de kilometri, având la dispoziție 24 de ore pentru a ajunge la linia de finiș. Pe lângă clasele deja obișnuite, Extrem, Standard și Open, runda va avea și secțiunea Hobby, clasa destinată tuturor posesorilor de mașini 4×4, indiferent de dotare, care își doresc să participe la o aventură off-

Etapa de la Buzău este deosebit de importantă, deoarece va stabili noii campioni naționali la clasele Open, Standard A și Standard B.

 | 1.570 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *