O veste bună și una rea din legiunea bistrițeană de la Mediaș! Unul vine, altul pleacă!

Vești noi din legiunea bistrițeană de la Gaz Metan Mediaș, condusă de Ioan Horoba. Dan Matei, antrenorul principal al medieșenilor, a anunțat că și-a ales și secundul pentru returul de campionat în persoana lui Ion Balaur, fostul secund al lui Dorinel Munteanu la Oțelul Galați.

"Suntem foarte buni prieteni. Am fost colegi de echipă și am colaborat foarte bine la Gloria Bistrița. A fost propunerea mea, iar conducerea a acceptat-o", a spus Dan Matei. Balaur și Matei au condus echipa a doua a Gloriei mai mulți ani, în perioadele în care antrenori la prima echipă erau Constantin Cârstea, Remus Vlad sau Ioan Ovidiu Sabău.

 Vestea proastă e legată de un alt bistrițean, Florin Dan. Acesta nu va mai face parte din lot, urmând să-și rezilieze contractul. Florin dan are 35 de ani și peste 300 de meciuri în Ligile 1 și 2. A debutat în Divizia A la Gloria în 1998 și a mai evoluat pentru Olimpia Satu Mare, CFR, UTA, Unirea Alba Iulia și FCM Târgu Mureș. La Mediașjoacă din sezonul 2012-2013.

Gaz Metan Mediaș, locul 13 în Liga 1, se va reuni pe 12 ianuarie după care va avea două săptămîni de pregătire pe plan local, urmînd ca pe 26 ianuarie să plece în Antalya.

 | 414 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *