O năsăudeancă face furori în Italia. Vezi poze incendiare

 

Alexandra Moraru s-a clasat pe locul II la un concurs internațional de frumusețe, în urma voturilor online și urmează să participe la faza finală.Tânăra  va participa la faza finală a concursului internațional de frumusețe Miss Fanatika, concurs care va avea loc în Trani, Italia, în data de 4 iulie.

Marele premiu al concursului este de 10.000 de euro și contracte cu mai multe agenții de modelling din Italia. „S-au calificat fetele care au obținut primele zece punctaje în urma votului online, iar acolo va fi un juriu de specialitate care va desemna câștigătoarea concursului în urma mai multor probe la care vom fi supuse„, a declarat Alexandra Moraru.

Iubește sportul și muzica

Alexandra Moraru are 23 de ani și a obținut până acum mai multe premii în domeniu. Iubește sportul, muzica și călătoriile. De altfel, tânăra are o viață foarte activă și spune că sportul o ajută să se mențină în formă. „În fiecare zi fac cel puțin patru ore de întreținere, care includ sport, masaj. Participa la mai multe ședințe foto și prezentări„, spune Alexandra, care lucrează în lumea modelling-ului din Italia de aproape trei ani.

Alexandra Moraru este din Năsăud și este absolvență a Facultății Economice „Vasile Goldiș„. A început modelling-ul la vârsta de 16 ani, când s-a înscris la o agenție de profil din București. De atunci, a câștigat mai multe concursuri de profil și în 2008 a primit primele oferte din Italia, ajungând să se mute acolo. Tânăra are înălțimea 1,70 și măsurile 85-61-90.

 

 


 | 1.162 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *