În numele Gloriei! Avem club nou-nouț care ne va reprezenta la baraj! Asta-i sigla, vezi cine-l conduce!

Ce anticipa sportulbistritean.ro de un an încoace s-a oficializat aseară. Un nou club a fost afiliat la Federația Română de Fotbal și a preluat jucătorii și rezultatele de până acum ale echipei din Dumitra.

ACS 1. FC Gloria Bistrița se numește în acte acest club, care vrea să intre în conștiința bistrițenilor ca un fel de continuator al vechii Glorii. Are culorile alb – albastre și o siglă asemănătoare cu cea fostei echipe din liga 1.

Clubul este condus începând de astăzi de Ioan Horoba și îi are ca membri fondatori, în afara fostului președinte al Mediașului, pe Bogdan Florea, Sergiu Mândrean, Horațiu Horoba și Valer Someșan, cel din urmă fiind și secretar.

Prima partidă oficială a noii Glorii va fi sâmbătă, la Dumitra, când se va juca turul barajului pentru liga a treia, cu Oașul Negrești.

”E un nou început și cu toții ne dorim să ajungem cât mai sus, unde am fost cândva. Dar trebuie multă muncă și răbdare, trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Ne gândim acum doar la baraj, iar apoi, dacă vom promova, vom avea vreme să discutăm despre ce va fi în Liga a treia. Știu că numele complet vi se pare destul de alambicat, dar aceasta a fost varianta pe care am găsit-o pentru a include denumirea de Gloria, așa cum se va numi pe scurt acest club. Vom încerca să preluăm și palmaresul fostei echipe, să jucăm pe terenul mare, dar acesteasunt lucruri care nu țin numai de noi. Sperăm ca lumea fotbalului bistrițean să ne susțină, fiindcă fără ajutorul bistrițenilor nu putem face nimic”, spune Horoba.

 

 | 4.665 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Tare vestea asta! Parca am fi din Germania …acolo sunt echipe 1.FC Kaiseslautern…1.FC Union Berlin…1.FC Koln…sa speram ca e de bine!

    Insa logo-ul echipei e jalnic…la cati baieti destepti sunt in oras nu gasim sa schimbam logo-ul asta care e identic cu al defunctei FC Bistrita.

    Luati voi ‘SB’ initiativa sa faceti un concurs la care suporterii sa voteze…variantele cu noua emblema

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *