Număr record de jucători într-un turneu bistrițean din circuitul Tenis Partener!

La Grand Slam Tennis Club s-a desfășurat un nou turneu din circuitul Tenis Partener. De data aceasta au participat peste 80 de jucători, număr record într-un turneu bistrițean de amatori.

S-a jucat pe patru nivele, între 5 și 8, la simplu și dublu. Din nou s-au consemnat meciuri spectaculoase la nivelul 5, acolo unde Adrian Zăgrean și Călin Harșian au ajuns din nou în finală, ca și la turneul precedent. Dacă data trecută a câștigat Harșian, de data aceasta s-a impus Zăgrean, după un meci spectaculos, decis într-un maxi- tie- break, după 1-1 la seturi. După această victorie, Zăgrean a urcat pe locul 2 în clasamentul național al nivelului 5 și va fi promovat în nivelul 6.

Și la nivelul 6, favoritul Mihai Morariu din Năsăud a câștigat finala cu Constantin Silaghi și și-a consolidat poziția a 4-a în clasamentul general. La nivelul 7 încă se mai joacă iar la nivelul 8 s-a impus Vlad Terebeș din Satu Mare în fața bistrițeanului Claudiu Dudașu.

La dublu, organizatorul Cristi Pungovschi s-a impus alături de Cristi Buteanu la nivelul 7,5, Paul Odorhean și Bogdan Cristurean au câștigat la nivelul 5 iar perechea Szilagy – Mihaly din satu Mare s-a impus la nivelul 6.

Valoarea totală a premiilor oferite de organizatori a fost de 3500 de lei. Următorul turneu la Bistrița în cadrul acestui circuit va fi la mijlocul lunii aprilie.

 

 


 | 2.249 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *