Noul Ford Focus a fost lansat și la Bistrița

Vall Auto, distribuitorul Ford în județul nostru, a marcat lansarea noului model printr-o recepție plină de bun gust, organizată În propriul showroom.

Primarul Vasile Moldovan a remarcat prezența activă a dealerului Ford În județul nostru, vicepreședintele Ionel Tompa a remarcat fiabilitatea mărcii prin prisma șoferului, iar șefii de la Vall Auto au trecut În revistă calitățile noului model. Speech-uri scurte, la obiect, Încadrate În atmosfera unui showroom transformat, inspirat, În sală de recepții. Scena instalată Între două noi modele Ford Focus a fost ținta spre care s-au Îndreptat toate privirile oficiali-tăților, oamenilor de afaceri, clienților și presei În prima parte a Întâlnirii. Muzica de calitate, bucatele alese, fetele freumoase și băuturile fine au completat tabloul unei lansări reușite, pe măsura noului Ford Focus, o bijuterie auto. Disponibil În toate cele 4 variante de caroserie, trei, patru, cinci uși și break, modelul lansat și la Bistrița satisface exigențele oricărui tip de solicitare. Gama Ambiente oferă un raport calitate-preț deosebit de avantajos, iar gama Trend posedă mai multe dotări, ce Îmbunătățesc ni-velul de confort și siguranță. La nivelul Pre-mium de echipare, Noul Focus va fi disponibil În variantele Ghia și Titanium. Prețurile de vânzare, fără TVA, Încep de la 10.725 euro pentru gama Ambiente, 11.350 euro pentru gama Trend, 13.520 euro pentru Ghia și de la 13.270 euro pentru gama Titanium.


În cei 10 ani de la lansarea inițială a modelului Focus În 1998, au fost produse În Europa aproximativ 5 milioane de vehicule. Succesul acestui model este reflectat și de numeroasele premii câștigate. Ford Focus este singura mașină din lume care a primit prestigiosul premiu „Mașina Anului” atât În europa, cât și În America de Nord și a câștigat peste 80 de premii doar În Europa. În România, Focus are mai mult de 20.000 de posesori.

 | 78 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On